Σαν... ΑΕΚ στη Λαμία για να «καθαρίσει» (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Σαν... ΑΕΚ στη Λαμία για να «καθαρίσει» (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πάει για να κερδίσει μέσα στη Λαμία και να πάρει νίκη ψυχολογίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ στη Λαμία θέλει να κερδίσει και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο… ήρεμα να γίνει αυτό, για να αποκτήσει ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η Ενωση αντιμετωπίζει την ομάδα της Φθιώτιδας σήμερα (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NovaSports 1) στο ΔΑΚ Λαμίας για την 16η αγωνιστική της Super League. Θέλει έτσι να φτάσει σε μια άνετη νίκη επί της Λαμίας, όπως και εκείνη του πρώτου γύρου ώστε να χτίσει σερί και ψυχολογία πριν ταξιδεύσει στην Θεσσαλονίκη για το εξ αναβολής παιχνίδι με την Αρη, την Πέμπτη.

ΑΕΚ: Οι απουσίες

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει κάμποσες απουσίες να διαχειριστεί στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Λιβάι Γκαρσία που είχε αποχωρήσει τραυματίας από το ματς με τον Παναιτωλικό και οι κιτρινόμαυροι έκριναν πως δεν πρέπει να ρισκάρουν με τη συμμετοχή τους στο σημερινό ματς.

Στην αποστολή δεν είναι ούτε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που ένιωσε μια ενόχληση χθες στον αριστερό προσαγωγό, ενώ στην Αθήνα παρέμεινε και ο Μάριο Μιτάι που αισθάνθηκε επίσης μια ενόχληση στην αριστερή γαστροκνημία. Ο Νταμιάν Σιμάνσκι -που επανήλθε από τον κορωνοϊό με ατομικό- και οι Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Νασίμ Χνιντ, Παουλίνιο είναι επίσης εκτός αποστολής.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Απουσίες υπάρχουν και μάλιστα σημαντικές, οπότε αυτοί που αναμένεται να ξεκινήσουν είναι οι εξής: Στο τέρμα ξανά ο Αθανασιάδης, δεξί μπακ ο Μπακάκης, αριστερό φαβορί είναι ο Ινσούα με τον Λόπες αουτσάιντερ, ενώ στα στόπερ θα παίξουν οι Σβάρνας – Νεντελτσιάρου. Στο κέντρο ο Γαλανόπουλος ήταν MVP με τον Παναιτωλικό και δύσκολα θα βγει από την 11άδα, ενώ επιστρέφει ο Κρίστιτσιτς και αναμένεται να πάρει τη θέση του Σάκχοφ. Στον άξονα θα είναι και ο Μάνταλος ως οργανωτικός μέσος. Στα άκρα της επίθεσης ο Γκαρσία έμεινε στην Αθήνα και δεξιά αναμένεται να παίξει ο Αλμπάνης, με τον Τάνκοβιτς αριστερά και τον Ανσαριφάρντ να είναι το φαβορί να ξεκινήσει στην θέση του σέντερ φορ έναντι του Ολιβέιρα.

Στην αποστολή της ΑΕΚ οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Ραντόνια, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Με τις γνωστές απουσίες η Λαμία

Με πέντε απουσίες θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ η Λαμία. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του όπως και στο ματς με τον ΟΦΗ τους Βύντρα, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Χατζηστραβό και Βασιλόγιαννη.

Ο τεχνικός της Λαμίας επέλεξε τους: Επασί, Θεοδωρόπουλο, Προβυδάκη, Αντέτζο, Τζανετόπουλο, Ζιούλη, Σκόνδρα, Βλάχο, Σαραμαντά, Τζανδάρη, Γκούγκα, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Βασιλακάκη, Μπιάρνασον, Μπουλούλη, Καραμάνο, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς.

Ο διαιτητής του Λαμία-ΑΕΚ

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από τον σύνδεσμο Αρτας ορίστηκε για το σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία. Στο VAR θα βρίσκεται ο Κουμπαράκης, που στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη έκλεισε τα… μάτια σε πολλές φάσεις που ευνόησαν τους «ερυθρόλευκους». Θυμίζουμε ότι ο Κουτσιαύτης μαζί με τον VAR είχαν ακυρώσει το πεντακάθαρο γκολ του Λιβάγια με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Βοηθοί του Κουτσιαύτη θα είναι οι: Φωτόπουλος, Κωνσταντίνου, 4ος ο Περράκης, και AVAR ο Μπουξμπάουμ.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά από αυτήν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X