ΑΕΚ: Ο Ρενάν Ριμπέιρο εν δράσει (VIDEO)

ΑΕΚ: Ο Ρενάν Ριμπέιρο εν δράσει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε βίντεο του Ρενάν Ριμπέιρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ σύμφωνα με τους Πορτογάλους ενδιαφέρεται για τον Ρενάν Ριμπέιρο της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Όπως σας ενημερώσαμε ήδη, ο Ριμπέιρο όντως έχει απασχολήσει την ΑΕΚ. Ο γκολκίπερ από το Ριμπεϊράο Πρέτο, φέτος δεν έχει συμμετοχές στην Σπόρτινγκ, μετά από τρεις σεζόν, που χωρίς να είναι βασικό, σημείωνε πάντα διψήφιο αριθμό συμμετοχών.

Από κει και πέρα, σύμφωνα και με το δημοσίευμα της «Record» η Σπόρτινγκ θα επιθυμούσε την πώληση του και γίνεται λόγος για περισσότερο από 1,5 εκατομμύριο, που θα επιθυμούσε να αποκομίσει από αυτή. Σημειώνεται όμως πως από τους μέχρι τώρα συνομιλητές της για την περίπτωση του Βραζιλιάνου γκολκίπερ, δεν φαίνεται εύκολο να πιάσει αυτά τα χρήματα. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο, ακόμη και για πρόθεση της Σπόρτινγκ να συζητήσει δανεισμό για περισσότερο από μισή σεζόν, καθώς και το συμβόλαιο του είναι μεγάλο. Ο Ριμπέιρο σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμβόλαιο που αγγίζει τις 900 χιλιάδες ετησίως.

Δείτε βίντεο του Ρενάν Ριμπέιρο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X