Τεχνικός διευθυντής Φένλο για Γιακουμάκη: «Μόνο αν πάρουμε εκατομμύρια θα τον δώσουμε»

Τεχνικός διευθυντής Φένλο για Γιακουμάκη: «Μόνο αν πάρουμε εκατομμύρια θα τον δώσουμε»
Photo Credits: INTIME

Φαινόμενο χαρακτήρισαν τον Γιώργο Γιακουμάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρίβουν τα χέρια τους στη Φένλο για την παρουσία του Γιώργου Γιακουμάκη στη φετινή Eredivisie.

O 26χρονος φορ είναι πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα και έχει χαρίσει πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του -όπως στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Βίλεμ- με αποτέλεσμα να έχει τραβήξει τα βλέμματα συλλόγων που θέλουν ενίσχυση στην κορυφή της επιθετικής τους γραμμής.

Ωστόσο, όπως δήλωσε, ο τεχνικός διευθυντής της Φένλο, Σταν Βαλκ, δεν υπάρχει ανησυχία στην ομάδα για πιθανή αποχώρησή του, αφού δύσκολα θα βρεθεί αυτή τη στιγμή σύλλογος να δαπανήσει τα χρήματα που απαιτούνται για να τον αποκτήσει.

«Δεν ανησυχώ μήπως φύγει. Κάποιες ομάδες έχουν ρωτήσει, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν θα μπορέσουμε να πούμε όχι σε μια μεταγραφή για οικονομικούς λόγους, αλλά μόνο θα πρέπει να πέσουν στο τραπέζι εκατομμύρια. Δεν το βλέπω να συμβαίνει σε αυτή την περίεργη και μικρή μεταγραφική περίοδο. Τον χρειαζόμαστε απελπισμένα για να σωθούμε».

Στον Γιώργο Γιακουμάκη αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και ο αρχηγός της Φένλο, Ντάνι Ποστ: «Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι φαινόμενο. Είναι τρομερά σημαντικός για εμάς. Έχει όλες τις ικανότητες. Ακόμα και αν δεν είναι εύκολο, πάντα σκοράρει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X