ΑΕΚ: Στη λίστα και ο Χίντε τερ Αβεστ!

ΑΕΚ: Στη λίστα και ο Χίντε τερ Αβεστ!
Photo Credits: INTIME

O Ολλανδός Χίντε Τερ Αβεστ στη λίστα της ΑΕΚ για δεξί μπακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θέλει να κάνει το… κόλπο με τον Λαλά, αλλά έχει ρίξει ματιές και στην Ιταλία!

Συγκεκριμένα, η Ενωση κοιτάζει στην Ουντινέζε, όπου έχει αγωνιστεί και έχει καλές επαφές ο Παναγιώτης Κονέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr ο Ολλανδός μπακ Χίντε Τερ Αβεστ είναι στην «κιτρινόμαυρη» λίστα.

Ο 23χρονος Ολλανδός φουλμπακ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, αλλά δεν υπολογίζεται καθώς μετρά μόλις 6 ματς στην Serie A και αυτά στο ξεκίνημα ως βασικός μιας και εν συνεχεία παραγκωνίστηκε και έπαιζε ο Αργεντίνος Ναουέλ Μολίνα. Από το 2018 στην Ουντινέζε έχει 42 συμμετοχές με 1 ασίστ. Στην Ιταλία πήγε από την Τβέντε όπου έπαιξε 100 παιχνίδια με 3 γκολ και 3 ασίστ, ενώ ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της.

Χίντε Τερ Αβεστ: Το βιογραφικό του

Ο Χίντε Τερ Αβέστ έχει γεννηθεί στις 20 Μαϊού του 1997, έχει ύψος 1.82 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Τβέντε. Τη σεζόν 2014-2015 ενσωματώθηκε στην πρώτη ομάδα της Τβέντε και με τη φανέλα της ολλανδικής ομάδας, κατέγραψε 3 γκολ και 3 ασίστ σε 100 παιχνίδια αφού πριν γίνει 20 ετών έγινε βασικός.

Το 2018, ο Τερ Αβέστ πήρε μεταγραφή στην Ουντινέζε, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το 2022. Τη φετινή σεζόν, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή Λούκα Γκότι, παρότι, στο ξεκίνημα της σεζόν, ήταν βασικός, μετρώντας έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια, ο Τερ Αβέστ παραγκωνίστηκε και τη θέση του πήρε ο Αργεντινός Ναουέλ Μολίνα. Συνολικά, με τη φανέλα της Ουντινέζε, ο Τερ Αβέστ έχει 1 ασίστ σε 42 συμμετοχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X