Απίστευτο ρεκόρ για Ουάρντα (VIDEO)

Απίστευτο ρεκόρ για Ουάρντα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι από τα σπάνια στο ποδόσφαιρο. Συνέβη στον Αμρ Ουάρντα. Την περασμένη Δευτέρα έπαιξε με τον Βόλο κόντρα στην παλιά του ομάδα, τον Ατρόμητο (νίκη με 1-0).

Εφυγε με μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο την Πέμπτη έπαιξε πάλι κόντρα στον Ατρόμητο σκοράροντας μάλιστα το δεύτερο γκολ του «Δικεφάλου» του Βορρά (ήττα όμως με 3-2). Και τώρα, Κυριακή, έπαιξε με τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο (νίκη με 3-1)! Μέσα σε έξι μέρες έπαιξε σε τρία ματς με δυο νυν κόντρα σε δυο προηγούμενες ομάδες του.

Νίκησε στα δυο, έχασε το ένα, πέτυχε ένα γκολ.  Όχι, τα αποδυτήρια δεν τα μπέρδεψε. Ο Αιγύπτιος μέσα στο γήπεδο είναι εξαιρετικός παίκτης. Το μυαλό του το χάνει έξω από αυτό. Εκεί είναι που έχασε την ευκαιρία για μεγάλη καριέρα σε τοπ ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η καριέρα του περιορίσθηκε στην Ελλάδα. Από την Αλ Αχλί το 2015 στον Παναιτωλικό, μετά στον ΠΑΟΚ και αμέσως δανεικός σε Ατρόμητο, Λάρισα και Βόλο. Πήγε για λίγες μέρες στην Πορτογαλία για τη Φαρένσε, αλλά τα εξωγηπεδικά του τερτίπια τον έστειλαν πίσω στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X