ΟΛΗ η εκπομπή ΑΕΚ talk του ENWSI TV με γραμμές και Καζαντζόγλου-Τσίμπο (VIDEO)

Δείτε ξανά την εκπομπή του ENWSI TV

Το ENWSI TV ήταν και πάλι εδώ.

Από τις 22:30 μέχρι και μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα ο διευθυντής του enwsi.gr, Σταύρος Καζαντζόγλου και ο αρθρογράφος Θάνος Τσίμπος, σας κράτησαν συντροφιά, με τη συζήτηση να πηγαίνει φυσικά στα… απόνερα του μπασκετικού ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ, ενώ φυσικά θα γίνει αναφορά και για τα ζητήματα της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, με τα μεταγραφικά θέματα και τον αγώνα με τη Λαμία να βρίσκονται στην επικαιρότητα.

Μέσα από τις τηλεφωνικές γραμμές μπορεί κάθε φίλος της ΑΕΚ και αναγνώστης του enwsi.gr να έχει επικοινωνία, να κάνει τα δικά του ερωτήματα και να καταθέτει τις ιδέες του. Τώρα μπορούν να μιλήσουν όλοι για όλους και για όλα, πάντα όμως με ευγένεια και δίχως ύβρεις.

ΟΛΗ η εκπομπή ΑΕΚ Talk του ENWSI TV

Δείτε ξανά την εκπομπή του ENWSI TV:

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

Οροι και διευκρινήσεις

Οι εκπομπές του ENWSI TV διεξάγονται και θα διεξάγονται υπό έναν ΑΠΑΡΑΒΑΤΟ όρο. Δίχως ύβρεις και προσβλητικές εκφράσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι γραμμές θα κόβονται άμεσα.

  • Για τις ανάγκες της επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι κατά την κλήση σας καταγράφεται ο αριθμός τηλεφώνου από τον οποίο καλείται. Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε, ότι ο αριθμός διατηρείται μόνο σε προσωρινό αρχείο και έπειτα διαγράφεται. Από την πλευρά μας δεν πραγματοποιείται καμία ταυτοποίηση των προσωπικών σας στοιχείων ή οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.
  • Οποιεσδήποτε πληροφορίες χορηγείται κατά τη διάρκεια της εκπομπής δεν μπαίνουν σε διαδικασία ταυτοποίησης και χρήσης από την ιστοσελίδα.
  • Με την κλήση σας στην τηλεφωνική γραμμή, συναινείτε για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με τους όρους πολιτικής της σελίδας που τηρεί για το σκοπό αυτό.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X