Ο Λέκουε ξέρει για την ΑΕΚ

Ο Λέκουε ξέρει για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Ινίγκο Λέκουε γνωρίζει για την ΑΕΚ και περιμένει...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ινίγκο Λέκουε είναι ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ. Το διαβάσατε πρώτα στο enwsi.gr.

Τι λέει ο ίδιος; Ο αμυντικός της Μπιλμπάο παραδέχεται το ενδιαφέρον της «Ενωσης». Ξέρει καλά τι γίνεται και είναι σε φάση αναμονής. Το επιβεβαίωσε σε κουβέντες του με τον τοπικό Τύπο. Δεν έχει πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν εξαρτάται από τον ίδιο. Δεν είναι ελεύθερος. Εχει συμβόλαιο με υψηλότατες μάλιστα αποδοχές.

Η Ατλέτικ δεν είναι μια ομάδα που πουλάει ή δανείζει φθηνά. Δεν έχει οικονομικά προβλήματα και ξέρει να θέτει καλά τους όρους της. Τι περιμένει ο Λέκουε; Να τα βρουν οι δυο ομάδες. Ο ίδιος ξέρει και περιμένει.

Αν τα βρουν μετά θα είναι πιο εύκολο να γίνει η μεταγραφή του. Η Μπιλμπάο θα ήθελε πώληση, αλλά κάτι τέτοιο οι Βάσκoι γνωρίζουν πως είναι απίθανη αυτή τη στιγμή και με την πανδημία να προκαλεί (και) οικονομική παράλυση σε όλα σχεδόν τα κλαμπ του κόσμου.

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν; Ο δανεισμός με οψιόν αγοράς με συγκεκριμένες οικονομικές προϋποθέσεις είναι ο μοναδικός δρόμος. Η αλήθεια είναι πως η περίπτωση του Λέκουε δεν είναι μια απλή υπόθεση. Η ΑΕΚ προφανώς κοιτάει κι αλλού. Ο Βάσκος είναι ένας καλός παίκτης, αλλά δεν είναι και ο μοναδικός στη λίστα της «Ενωσης» για τη θέση του δεξιού μπακ. Αυτό έλειπε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X