ΑΕΚ: Χωρίς Γκαρσία, Τσιγκρίνσκι και Μιτάι η αποστολή για Λαμία

ΑΕΚ: Χωρίς Γκαρσία, Τσιγκρίνσκι και Μιτάι η αποστολή για Λαμία
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς στη Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο τη Λαμία στη Φθιώτιδα για την 16η αγωνιστική της Super League και θα ταξιδεύσει εκεί με απουσίες.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Λιβάι Γκαρσία που είχε αποχωρήσει τραυματίας από το ματς με τον Παναιτωλικό και οι κιτρινόμαυροι έκριναν πως δεν πρέπει να ρισκάρουν με τη συμμετοχή τους στο αυριανό ματς. Στην αποστολή δεν είναι ούτε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ένιωσε μια ενόχληση στον αριστερό προσαγωγό στην σημερινή προπόνηση, ενώ ο Μάριο Μιτάι που αισθάνθηκε επίσης μια ενόχληση στην αριστερή γαστροκνημία θα παραμείνει στην Αθήνα.

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι -που επανήλθε από τον κορωνοϊό με ατομικό- και οι Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Νασίμ Χνιντ, Παουλίνιο είναι επίσης εκτός αποστολής.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) αγώνα πρωταθλήματος με τη Λαμία.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Ραντόνια, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X