Ολυμπιακός: «Μπαρούτι» με τον Κωστάκη στο λιμάνι, τον ετοιμάζουν για Νότιγχαμ

Ολυμπιακός: «Μπαρούτι» με τον Κωστάκη στο λιμάνι, τον ετοιμάζουν για Νότιγχαμ
Photo Credits: INTIME

Εξαλλος ξανά ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Κώστα Φορτούνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι έγινε πάλι στο λιμάνι; Ναι, πρώτος είναι ο Ολυμπιακός, αλλά η κόντρα του Μαρτίνς με τον Φορτούνη καλά κρατεί. Ο Πορτογάλος είναι μπαρούτι με τον Κωστάκη. Τον έκανε αλλαγή στο Αγρίνιο παρά το γκολ που έβαλε ο διεθνής άσος. Δεν μαρκάρει ποτέ και είναι πάντα η βεντέτα.

Δεν κάνει μανούρες ο Βαλμπουενά και κάνει ο «Φορτού». Δεν πήρε το μάθημά του πέρυσι που βρέθηκε ένα βήμα από το σουτ και συνεχίζει. Τον έσωσαν οι εφτάδες, η Λίνα και οι κολλητοί του, αλλά τώρα δεν είναι και τόσο καλά τα πράγματα.

Ο Πέδρο έστειλε μήνυμα στη διοίκηση να τον ξαποστείλει στη Νόττιγχαμ τον Κωστάκη. Δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα του περάσει. Η νίκη τα κάλυψε και πάλι  όλα. Υπάρχει και η Τούμπα μπροστά. Θεωρητικά ο Κωστάκης είναι από πάνω μετά το γκολ που πέτυχε. Εκεί στάθηκε για τα «μουτράκια» που έκανε ξανά.

Ο Βαλμπουενά είναι άλλη κλάση, έβγαλε και ασίστ μυθική για το γκολ της νίκης, αλλά είναι και ευπαθής σε θλάσεις. Αυτό τον σώζει τον Φορτούνη. Το ποτήρι της υπομονής του Μαρτίνς όμως έχει ξεχειλίσει. Για την ώρα τα σκουπίδια κάτω από τα χαλάκι τα βάζουν εκεί στου Ρέντη με εντολή από την Πλατεία Αλεξάνδρας.

Η Νότιγχαμ πάντως είναι πάντα έτοιμη να τον δεχθεί. Δικό μας μαγαζί είναι. Ασε που θα έχει την ευκαιρία για να κάνει νέα διεθνή καριέρα μετά το πέρασμά του από τη Γερμανία και την Καϊζερσλάουτερν όταν ήταν μικρός και έφευγε από την Τρίπολη. Υπομονή, ακόμη δεν έχετε δει τίποτα. Να ξέρετε ότι και ο χοντρός τα έχει πάρει μαζί του άσχημα. Με τον Κωστάκη. Ο Πέντρο είναι (για την ώρα) άρχοντας. Επίσης, ο μικρός μιλάει πολύ και παντού. Επίσης κακό…

Ο Insider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X