FA Cup: Ανετα προκρίθηκαν Σίτι, Τσέλσι -Αποκλεισμός για Λιντς (VIDEO)

FA Cup: Ανετα προκρίθηκαν Σίτι, Τσέλσι -Αποκλεισμός για Λιντς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε την Μπέρμιγχαμ 3-0, ενώ η Τσέλσι επιβλήθηκε με 4-0 την Μόρκαμπ και αμφότερες προκρίθηκαν στον 4ο γύρο του FA Cup. Οχι και η Λιντς.

Ουσιαστικά, αμφότερες έπαιξαν από ένα 45λεπτο και αφού καθάρισαν τις χαμηλότερης δυναμικότητας αντιπάλους τους, στην επανάληψη έκαναν διαχείριση δυνάμεων ενόψει της φορτωμένης συνέχειας. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα σκόραρε στο 8’ και το 15’ με τον Μπερνάρντο Σίλβα και στο 33’ ο Φόντεν έκανε το 3-0 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό. Καλά νέα και για την Τσέλσι, η οποία είχε ανάγκη μια νίκη έστω και κόντρα σε μια ομάδα όπως η Μόρκαμπ, αφού τα πράγματα δεν πάνε καλά στην Premier League και ο υπό πίεση, Φρανκ Λάμπαρντ, χρειαζόταν ένα boost.

Αυτό ήρθε τελικά στο Κύπελλο, με τον Μάουντ να ανοίγει το σκορ στο 18’ και τον Βέρνερ στο 44’ να επιστρέφει έπειτα από 12 αγώνες χωρίς γκολ. Στην επανάληψη και το 49’ ο Χάντσον-Οντόι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για τους Μπλε για να διαμορφώσει το 4-0 στο 86’ ο Κάι Χάβερτς. Βαρύ σκορ είχαμε και στον εκτός έδρας αγώνα της Λιντς, η οποία όμως ήταν εκείνη που υπέστη την ήττα από την Κρόουλι και είπε bye-bye στην ιστορική αγγλική διοργάνωση. O κυπριακής καταγωγής και διεθνής με την under-21 της χώρας, Νικ Τσαρούλα, άνοιξε το σκορ για την Κρόουλι και ακολούθησαν τέρματα από τους Νέιντσαν, Τάνικλαϊφ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X