Super League: Νίκησε δύσκολα τον Βόλο ο ΠΑΟΚ (VIDEO)

Super League: Νίκησε δύσκολα τον Βόλο ο ΠΑΟΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 τον Βόλο στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-1 πήρε τη νίκη επί του Βόλου ο ΠΑΟΚ για την Super League.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κιάκο, αλλά πριν τελειώσει το πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με πέναλτι του Σβάμπ. Η κεφαλιά του Ινγκασον στην επανάληψη έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους ενώ ο Κρμέντσικ βρίσκοντας κενούς χώρους στο τέλους διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν στο ματς με εμφανή διάθεση να πιέσουν ψηλά και να χαλάσουν το παιχνίδι των γηπεδούχων. Τα καταφέραν. Έβαλαν δύσκολα στους παίκτες του Γκαρσία και στα πρώτα 20-25 λεπτά ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στο χορτάρι. Με πίεση και γρήγορη ανάπτυξη, χωρίς πρόθεση να κλειστούν στην άμυνα τους έφτασαν στο 0-1 με το πρώτο γκολ στην καριέρα του Κιάκου, μετά από φάση διαρκείας (11’), ενώ απείλησαν εις διπλούν με Δουβίκα και Ρενάτο στο 16ο λεπτό για να πετύχουν και δεύτερο γκολ.

Ο «Δικέφαλος» απείλησε πρώτος με τον Ουάρντα (56’), ο Βόλος απάντησε με τον Ρενάτο (60’), με τους γηπεδούχους σαφώς βελτιωμένοι να ανεβάζουν στροφές αναζητώντας το δεύτερο γκολ. Το βρήκαν στο 65’ σε άλλη μία στημένη φάση. Με το γνωστό τρόπο. Εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά του Σφιντέρσκι στο πρώτο δοκάρι, με τον Ινγκασον να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο ο Κρμέντσικ έγινε σημείο αναφοράς στο δεύτερο μισό κομμάτι του γηπέδου. Ο Τσέχος έκανε τρεις τελικές (η καλύτερη στο 75’) μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα προκαλώντας πονοκέφαλο στους αμυντικούς της θεσσαλικής ομάδας, ενώ στο 90’ σφράγισε τη νίκη του «Δικεφάλου» πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

ΠΑΟΚ-Βόλος 3-1

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Περέιρα (46’ Βιεϊρίνια), Εσίτι (46’ Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Ουάρντα (85’ Αουγκούστο), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (78’ Μουργκ), Σφιντέρσκι (67’ Κρμέντσικ).

ΝΠΣ Βόλος (Ανχελ Λόπες): Κλέιμαν, Φεράρι, Σάντσες, Μήτογλου, Γκρίλο (86’ Ντεντάκης), Ριένστρα, Κιάκος (67’ Μαρτίνες), Ρενάτο, Μπαρτόλο, Δουβίκας, Περέα (64’ Νίνης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X