Serie A: «Μοιρασιά» στη ματσάρα της Ρόμα με την Ιντερ (VIDEO)

Serie A: «Μοιρασιά» στη ματσάρα της Ρόμα με την Ιντερ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Ρόμα και Ίντερ, μετά από ένα «χορταστικό» παιχνίδι στο «Ολίμπικο», για τη 17η αγωνιστική της Serie Α.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17΄ με τον Πελεγκρίνι, αλλά στη συνέχεια οι «νερατζούρι» ήταν σαφώς ανώτεροι, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και ανέτρεψαν την κατάσταση, με κεφαλιά του Σκρίνιαρ (56΄) και εξαιρετικό αριστερό σουτ του Χακίμι (63΄). Στο τελευταίο ημίωρο οι «τζιαλορόσι» πίεσαν και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση στο 86΄, με κεφαλιά του Μαντσίνι.

Κερδισμένη από το σημερινό αποτέλεσμα είναι η πρωτοπόρος Μίλαν, που αφήνει τρεις βαθμούς πιο πίσω τη συμπολίτισσά της, ενώ η Ρόμα παραμένει στην τρίτη θέση, αλλά στο -6 από την κορυφή. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που το συγκεκριμένο ζευγάρι φέρνει 2-2 στη Ρώμη και συνολικά η έκτη συνεχόμενη ισοπαλία στα ματς των δύο ομάδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X