ΑΕΚ: Στην κορυφή η ξιφασκία σε άνδρες και γυναίκες!

ΑΕΚ: Στην κορυφή η ξιφασκία σε άνδρες και γυναίκες!
Photo Credits: INTIME

Το 2020 έφερε την ΑΕΚ στην κορυφή και στις δύο κατηγορίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 2020 ήταν μια από τις κορυφαίες χρονιές για το τμήμα ξιφασκίας της ΑΕΚ που κατέκτησε την πρώτη θέση σε Άνδρες και Γυναίκες.

Η Ελληνική ομοσπονδία ανακοίνωσε και επίσημα την βαθμολογία με την «Ένωση» να βρίσκεται στην κορυφή με 256 βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός είναι 8ος, πιο πίσω στην 17η θέση ακολουθεί ο ΟΣΦΠ και 23ος ο Άρης.

Το δελτίο τύπου της Ερασιτεχνικής αναφέρει χαρακτηριστικά: Την κυριαρχία τους και για το 2020 επιβεβαίωσαν οι Άνδρες και οι Γυναίκες του τμήματος Ξιφασκίας της ΑΕΚ. Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία, η ΑΕΚ βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών με 256 βαθμούς. Πρόκειται για την κατηγορία όπου κυριαρχούν οι «κιτρινόμαυροι» εδώ και 9 χρόνια, μετρώντας 9 διαδοχικά Πρωταθλήματα Γυναικών και 2 Πρωταθλήματα Ανδρών.

Παράλληλα, η “Ένωση” σημείωσε άνοδο μίας θέσης σε σχέση με το 2019 (7η θέση) στη συνολική κατάταξη, ανεβαίνοντας στην 6η θέση με 584 βαθμούς.

Το 2020 ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, γεμάτο τρόπαια και διακρίσεις, και έδωσε τη θέση του στο 2021 με ακόμα υψηλότερες βλέψεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X