Η ΑΕΚ σε ένα ντέρμπι που σημαίνει πολλά κόντρα στον ΠΑΟ (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ σε ένα ντέρμπι που σημαίνει πολλά κόντρα στον ΠΑΟ (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι του 2021 στο κλειστό του ΟΑΚΑ

Ώρα ντέρμπι για την ΑΕΚ!

Η Βασίλισσα αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ (20:00, ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) και στο μυαλό όλων στην ομάδα υπάρχει ένα πράγμα: το πώς θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική ώστε να παλέψει μέχρι τέλους για τη νίκη.

Η ΑΕΚ έχει αφήσει πίσω την ήττα από την Χάποελ Χολόν στο BCL, καθώς από την Τετάρτη έως και σήμερα όλη η προσοχή ήταν στο μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο το «τριφύλλι». Κι ας μην λείπουν τα προβλήματα εντός των τειχών.

ΑΕΚ κόντρα στα προβλήματα

Ο Μάρκους Σλότερ ταλαιπωρείται από τραυματισμό και έχει τεθεί νοκ άουτ για το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής. Οι Νίκος Ζήσης και Δημήτρης Κατσίβελης, από την άλλη, δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, όμως κάνουν αγώνα δρόμου και σφίγγουν τα δόντια για να μπορέσουν να είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής.

Αυτό που ξεκαθάρισε, ωστόσο, ο Έλληνας κόουτς είναι πως η ΑΕΚ θα είναι έτοιμη για μάχη απέναντι στο «τριφύλλι», προκειμένου να το κοιτάξει στα μάτια και στο τέλος να φύγει με μια μεγάλη νίκη από το ΟΑΚΑ.

Άλλωστε το δέλεαρ για την ΑΕΚ είναι τεράστιο σε αυτό το παιχνίδι, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως η τελευταία εκτός έδρας νίκη σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήρθε την σεζόν 1996-97. Έκτοτε έχουν περάσει 25 χρόνια και 31 παιχνίδια στα οποία οι «πράσινοι» έχουν φύγει νικητές.

Προβληματίζει ο Παναθηναϊκός

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού το κλίμα παραμένει βαρύ. Η εβδομάδα άρχισε με την απομάκρυνση του Γιώργου Βόβορα από την τεχνική ηγεσία και ευθύνες προς τους παίκτες. Οι «πράσινοι» βρίσκονται πολύ μακριά από τον καλό εαυτό τους, δεν αποδίδουν καλό μπάσκετ και στην Euroleague πραγματοποιούν την χειρότερη πορεία τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετρούν ρεκόρ 5-12, το οποίο τους έχει φέρει στην 17η και προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το «τριφύλλι», που εξακολουθεί να βρίσκεται με υπηρεσιακό προπονητή, έχασε την Πέμπτη από την Ζενίτ εντός έδρας με 89-77, εντείνοντας ακόμα περισσότερο τον προβληματισμό για την εικόνα του ρόστερ της ομάδας. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και ο Κώστας Χαραλαμπίδης θέλει να δει τους παίκτες του να αντιδρούν μετά τις τελευταίες πολύ άσχημες εμφανίσεις.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν στην αναμέτρηση, με ζωντανή περιγραφή, καθώς και όλο το τρίτο ημίχρονο του αγώνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X