Κρίστιτσιτς: «Μίλησα με Ερυθρό Αστέρα, αλλά...»

Κρίστιτσιτς: Ο παράγοντας «Χ» της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρβος χαφ της ΑΕΚ, Νέναντ Κρίστιτσιτς, μίλησε για το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Σέρβοι επιμένουν ότι υπάρχει θέμα Νέναντ Κρίστιτσιτς και Ερυθρού Αστέρα!

Η κυριακάτικη Kurir του Βελιγραδίου έχει και σχετικό δημοσίευμα όπου φιλοξενεί και δηλώσεις του Σέρβου άσου της ΑΕΚ με τίτλο:

«Μίλησα με Ντέκι, αλλά…» (Ντέκι είναι ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, προπονητής τώρα του Αστέρα). Στο άρθρο αναφέρεται:

«Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς έμεινε στον Αστέρα μόνο για ενάμιση χρόνο, αλλά άφησε ένα βαθύ σημάδι στη μνήμη όλων και ο αγαπημένος των οπαδών. Παρόλο που αρχικά ανακοινώθηκε ότι θα επεκτείνουν τη συνεργασία με τη Zvezda, οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν με ωραίο τρόπο τον Δεκέμβριο του 2018.

Φεύγοντας για την ΑΕΚ, ο Κρίστιτσιτς είπε ότι “το πρόβλημα δεν είναι τα χρήματα, αλλά η αξιοπρέπεια” και τώρα υπάρχουν φήμες για την επιστροφή του στο Βελιγράδι.

Πληροφορίες για το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Κρίστιτσιτς εμφανίστηκαν πριν από λίγες εβδομάδες, καθώς ο Στάνκοβιτς έχασε χαφ απο τραυματισμούς.

Τώρα, για πρώτη φορά, ο πρώην παίκτης της εθνικής ομάδας μίλησε για αυτό το θέμα. «Ήμουν σε επαφή με τον Ντέκι. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες στο ποδόσφαιρο που επηρεάζουν μια μεταγραφική περίοδο, οπότε δεν αποφασίζουν μόνο ο προπονητής και ο παίκτης.

Πολλά πράγματα πρέπει να ρυθμιστούν για να πραγματοποιηθεί…», είπε ο Κρίστιτσιτς στη «Kurir».

Επεσήμανε επίσης ότι θα θυμάται τον αγώνα στο Σάλτσμπουργκ και την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ωστόσο, ο χωρισμός δεν ήταν ευχάριστο, αλλά το έχει ήδη ξεχάσει. «Κάποια πράγματα συνέβησαν εκεί, δεν καταλάβαμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά, δυστυχώς αυτό είναι.

Στο τέλος, όλοι παραμείναμε σε καλή κατάσταση και σήμερα ακούω από όλους για το κλαμπ. Είμαι χαρούμενος που συνέχισαν να προσφέρουν καλά παιχνίδια, επειδή ο Crvena Zvezda είναι πάνω από όλα », κατέληξε ο Κρίστιτσιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X