Λαντσίνι: Παραβίασε τα μέτρα για τον κορωνοϊό και... «τιμωρήθηκε» με δωρεά

Λαντσίνι: Παραβίασε τα μέτρα για τον κορωνοϊό και... «τιμωρήθηκε» με δωρεά
Photo Credits: INTIME

«Τιμώρησε» τον εαυτό του ο Μανουελ Λαντσίνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανουελ Λαντσίνι της Γουέστ Χαμ παραβίασε τα μέτρα για τον κορωνοϊό και αποφάσισε να «τιμωρήσει» τον εαυτό του κάνοντας μία δωρεά.

Ο Αργεντινός άσος της Γουέστ Χαμ εμφανίστηκε μετανιωμένος για την παρουσία του σε χριστουγεννιάτικο πάρτι εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και με μήνυμά του έκανε γνωστό ότι θα «τιμωρήσει» τον εαυτό του κάνοντας μια δωρεά.

«Σκέφτηκα πολλά για τις ενέργειές μου και ξέρω ότι δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που συνέβη, αλλά μίλησα με τον σύλλογο και τον προπονητή και θέλω να προκύψει κάτι καλό από αυτό. Είμαι στην Γουέστ Χαμ εδώ και πολύ καιρό, οπότε ξέρω τι σημαίνει η κοινότητα για τον σύλλογο. Και θέλω να προσφέρω σε έναν σκοπό που έχει σημασία για όλους μας, την κοινότητά μας και τους φιλάθλους μας. Θα κάνω μια δωρεά σε ένα μεγάλο σκοπό, στο Newham Foodbank και ελπίζω ότι αυτό θα τους βοηθήσει σε μια δύσκολη περίοδο», έγραψε ο Λαντσίνι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X