Συνελήφθη ο «Βίκινγκ» με τα κέρατα που εισέβαλε στο Καπιτώλιο (VIDEO)

Συνελήφθη ο «Βίκινγκ» με τα κέρατα που εισέβαλε στο Καπιτώλιο (VIDEO)

Ξεκίνησαν οι πρώτες συλλήψεις για την εισβολή στο Καπιτώλιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο «Βίκινγκ» με τα κέρατα και την προβιά που εισέβαλε στο Καπιτώλιο συνελήφθη από τις αμερικανικές αρχές.

Στα χέρια των αμερικανικών αρχών βρίσκεται πλέον ο «Βίκινγκ», ο οποίος εισέβαλε στο Καπιτώλιο την Τετάρτη (6/1).

Ο Τζέικ Αντζέλι όπως είναι το όνομά του θεωρήθηκε μία από τις ηγετικές μορφής της εισβολής, καθώς φορούσε κράνος με κέρατα και κρατούσε δόρυ.

Αξιωματούχοι του υπουργείου Δικαιοσύνης ανέφεραν ότι ο γυμνόστηθος άντρας, με εμφάνιση βγαλμένη από την ταινία «Κόναν ο Βάρβαρος» αναγνωρίστηκε ως ο άντρας, που φαίνεται στις εικόνες των μέσων ενημέρωσης, να μπαίνει στο κτίριο του Καπιτωλίου ντυμένος με κέρατα, κόμμωση αρκούδας και κόκκινη, λευκή και μπλε βαφή στο πρόσωπό του.

Ο 32χρονος Αντζέλι, ο οποίος είναι κάτοικος Αριζόνα και αποτελεί θερμό υποστηρικτή του Ντόναλντ Τραμπ πρωταγωνίστησε στα επεισόδια, όπου και φώναζε πως ο Τραμπ είναι ο νικητής των αμερικανικών εκλογών.

Ο ίδιος είναι οπαδός του ακροδεξιού κινήματος QAnon, το οποίο αποτελεί γνωστή διαδικτυακή κοινότητα θεωριών συνωμοσίας, που θεωρεί τον Ντόναλντ Τραμπ ήρωα. Παράλληλα θέλει τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, να διεξάγει κρυφό πόλεμο εναντίον μιας ελίτ παιδόφιλων, που υποστηρίζει τον σατανά.

Ο Αντζέλι δηλώνει καλλιτέχνης, ενώ μεταξύ άλλων θεωρείται ιδιαίτερα «περσόνα», στον ακροδεξιό διαδικτυακό χώρο. «Αυτό το άτομο έφερε ένα δόρυ, μήκους περίπου 6 ποδιών, με μια αμερικανική σημαία δεμένη ακριβώς κάτω από τη λεπίδα» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ομοσπονδιακοί. Ο ίδιος κατηγορείται πως εισήλθε σε απαγορευμένο κτήριο ή έδαφος, χωρίς την άδεια των αρχών, καθώς επίσης και για βίαιη είσοδο και αντικανονική  συμπεριφορά στο Καπιτώλιο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X