Αστέρας Τρίπολης: «Ούτε ευρώ κάτω για Μπαράλες!»

Αστέρας Τρίπολης: «Ούτε ευρώ κάτω για Μπαράλες!»
Photo Credits: INTIME

Αμετάπειστοι οι Αρκάδες για τον Αργεντίνο αρχισκόρερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπαράλες απασχολεί ομάδες όπως ο Άρης, όμως, στον Αστέρα Τρίπολης επιμένουν ότι δεν «καίγονται» να τον δώσουν το δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος. Δεν «καίγονται» γιατί θα είναι δύσκολο να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης.

Παρ’ όλα αυτά αν υπάρξει επίσημη πρόταση και ο ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει για έναν σύλλογο που φέτος έπαιξε στην Ευρώπη, τότε υπάρχει η τιμή και αυτή δεν κατεβαίνει κάτω από 400.000 ευρώ. Το είπαν και το ξαναλένε οι Αρκάδες.

Ο Αστέρας είναι ομάδα που πάντα πουλά ακριβά. Στο 1,2 εκατ. είχε πουληθεί κάποτε ο Γιάννου, για 1,1 εκατ. ευρώ έφυγε ο Κυριακόπουλος για την Ιταλία, με 900.000 δόθηκε ο Κουρμπέλης στον Παναθηναϊκό για να έχουμε μία τάξη μεγέθους.

Ο Μπαράλες δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις. Και χθες, όμως, γυμνάστηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Ομοίως επανέρχεται και ο Μουνάφο που ήταν τιμωρημένος και δεν έπαιξε κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Σε ότι αφορά τον άτυχο του αγώνα της περασμένης Τετάρτης, το Νίκο Παπαδόπουλο έχει υποστεί θλάση και θα απουσιάσει περίπου δύο εβδομάδες, καθώς εκτιμήθηκε ως ελαφρύ το πρόβλημα τραυματισμού. Συνεπώς θα επανέλθει είτε στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Αρη είτε στο ματς του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ.

Στο μεταξύ στον Αστέρα Τρίπολης θέλουν να ξεχάσουν τη συντριβή από τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει η ομάδα στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα, λένε στην Τρίπολη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X