Μίλαν-Τορίνο 2-0: Εύκολα μόνη 1η και στο +4 (VIDEO)

Μίλαν-Τορίνο 2-0: Εύκολα μόνη 1η και στο +4 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μίλαν με δύο γκολ από το πρώτο μέρος καθάρισε την Τορίνο (2-0) και επέστρεψε στις νίκες, ενώ το comeback στη δράση πραγματοποίησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που μπήκε αλλαγή.

Μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα εδώ και 10 μήνες – από την Γιουβέντους, οι Rossoneri το μόνο που είχαν ανάγκη ήταν 3 βαθμοί και αυτοί ήρθαν με καθαρή νίκη 2-0 σε βάρος της πολύ κακής φέτος, Τορίνο. Για τον Στέφανο Πιόλι υπάρχουν καλά και άσχημα νέα, καθώς μπορεί ο Ζλάταν να έπαιξε στο φινάλε πραγματοποιώντας την επιστροφή του, όμως από το τερέν του San Siro αποχώρησαν τραυματίες οι Σάντρο Τονάλι και Μπραΐμ Ντίαθ κάνοντας ακόμα μεγαλύτερη τη λίστα των απουσιών, στην οποία για το επόμενο ματς [με την Κάλιαρι] προστέθηκε ο Ραφαέλ Λεάο, που συμπλήρωσε κίτρινες. Η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Serie A που βάζει 2+ γκολ στα 16 πρώτα ματς έγινε η Μίλαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X