ΑΕΚ-Παπασταθόπουλος σε... ανοιχτή γραμμή-Η πρώτη επαφή και η πρόταση πακέτο

ΑΕΚ-Παπασταθόπουλος σε... ανοιχτή γραμμή-Η πρώτη επαφή και η πρόταση πακέτο
Photo Credits: INTIME

Τα δεδομένα για την ΑΕΚ και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο με προοπτική «Αγιά Σοφιάς»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK «τρέχει» για να ενισχυθεί στην αμυντική της γραμμή και είναι σε… ανοικτή γραμμή με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο!

Μπορεί η απόκτηση ενός δεξιού μπακ να είναι σε πρώτο πλάνο, αλλά στην Ενωση δεν τους αφήνει αδιάφορους η μεταγραφή στόπερ. Μια μεταγραφή που έχει ορίζοντα… «Αγιά Σοφιάς». Και αυτό γιατί η ΑΕΚ αναζητεί κεντρικό αμυντικό-ηγέτη που θα μπει μαζί του στο νέο γήπεδο. Η μία από τις περιπτώσεις που είναι ψηλά στην λίστα της Ενωσης είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ποδοσφαιριστές με ρίζες που κρατούν από την ΑΕΚ και δεν ξεχνά ότι με τα «κιτρινόμαυρα» ανδρώθηκε για να ακολουθήσει μια μεγάλη καριέρα σε Τζένοα, Μίλαν, Βέρντερ Βρέμης, Ντόρτμουντ και Αρσεναλ.

ΑΕΚ: Τα δεδομένα για τον Παπασταθόπουλο

Εχοντας πατήσει πλέον στα 32 του χρόνια είναι όλο και πιο κοντά στον επαναπατρισμό με την ΑΕΚ και την προοπτική της «Αγιάς Σοφιάς» να είναι μία ξεχωριστή υπόθεση για εκείνον. Γνωρίζει πολλούς στην Ενωση, ενώ στην ΑΕΚ έπαιξε μαζί με τον Παναγιώτη Κονέ και ήταν μαζί για χρόνια στην Εθνική ομάδα. Ο νυν τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ξέρει καλά ότι με τον Παπασταθόπουλο η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο. Ομως η περίπτωση του είναι εξόχως δύσκολη.

Σε πρώτη φάση είναι το οικονομικού καθώς ο Sokratis παίρνει κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τους Λονδρέζους, αλλά από τώρα είναι σχεδόν… ελεύθερος να φύγει. Η Τζένοα πρεσάρει πολύ τον Παπασταθόπουλο και του έχει δώσει μικρή διορία για να απαντήσει, ενώ στο κόλπο είναι και ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που πουλήσει στόπερ του.

Θέλει στόπερ υψηλού επιπέδου ο Μελισσανίδης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το νέο γήπεδο θέλει ένα στόπερ υψηλού επιπέδου και ο Παπασταθόπουλος είναι μια σπουδαία περίπτωση, για την οποία αξίζει η ΑΕΚ να κάνει την οικονομική υπέρβαση και να δώσει συμβόλαιο πάνω από 1 εκατ. ευρώ. Ο Κονέ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μαζί του, όσο και αν από την Ενωση κρατάνε χαμηλά την μπάλα.

ΑΕΚ: Ενδεχόμενη αποχώρηση ανοίγει τον δρόμο στον Παπασταθόπουλο

Μάλιστα, το διάστημα που ήταν στην Ελλάδα ο Ελληνας αμυντικός για τις γιορτές μίλησε με «κιτρινόμαυρα» στελέχη. Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, την ίδια ώρα, προσπαθούν να ανοίξουν και το δρόμο στον Σωκράτη και μέσω αποχώρησης κεντρικού αμυντικού. Ο Νασίμ Χνιντ έχει το… ελεύθερο να φέρει προτάσεις για να φύγει δανεικός, ενώ είναι ανοιχτό ακόμη το ζήτημα με το ενδιαφέρον ξένης ομάδας για στόπερ της ΑΕΚ με σημαντικό οικονομικό όφελος. Και όλα είναι… πιθανά μέχρι και το τέλος Γενάρη.

Πάντως, η Ενωση χρειάζεται άμεσα κεντρικό αμυντικό και θα ήταν… ιδανικό ένας επιπέδου Παπασταθόπουλου να αποκτηθεί τώρα. Ο Ελληνας αμυντικός από την πλευρά του, στην πρώτη επαφή με την ΑΕΚ έχει σχηματίσει καλή άποψη για το… πακέτο που του προσφέρει η Ενωση. Να μπει, δηλαδή, ως ένας εκ των αρχηγών στην «Αγιά Σοφιά» και να αξιοποιηθεί στο κλαμπ και μετά το τέλος της καριέρας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X