«Λύγισε» τη Νιουκάστλ στην παράταση η Άρσεναλ (VIDEO)

«Λύγισε» τη Νιουκάστλ στην παράταση η Άρσεναλ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τα γκολ της πρόκρισης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ζορίστηκε» πολύ απ’ την πολύ ανταγωνιστική Νιούκαστλ, αλλά έστω και δύσκολα, η κάτοχος του Κυπέλλου Αγγλίας Άρσεναλ βρήκε τον τρόπο να πάρει στην παράταση τη νίκη με 2-0 και μαζί την πρόκριση στον 4ο γύρο του FA Cup.

Τα γκολ της πρόκρισης για τους «κανονιέρηδες» σημείωσαν στο 109′ ο Έμιλ Σμιθ-Ρόου (από ασίστ του Λακαζέτ) και στο 117′ ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (κοντινό πλασέ από γύρισμα του Τίρνι).

Νωρίτερα με εμφατικό τρόπο πέρασε στους «32» του κυπέλλου Αγγλίας η Λέστερ, καθώς επιβλήθηκε 4-0 της Στόουκ Σίτι στο «Μπριτάνια», χάρη σε τέρματα των Τζάστιν (34′), Ολμπράιτον (60′), Πέρεθ (79′) και Μπαρνς (81′).

Η Μπέρνλι, από την πλευρά της, έφτασε μια ανάσα από τον αποκλεισμό απέναντι στη Μίλτον Κέινς Ντονς, αλλά ο Ματέι Βίντρα ισοφάρισε σε 1-1 στις καθυστερήσεις του κανονικού αγώνα και τελικά η ομάδα της Premier League πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (4-3).

Στον αντίποδα, η Γουέστ Μπρομ έχασε στη διαδικασία των πέναλτι από την Μπλάκπουλ (3-2) και έγινε η πρώτη ομάδα της κορυφαίας κατηγορίας που αποχαιρετά τη φετινή διοργάνωση.

Η ουραγός της Premier League Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κατόρθωσε να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της στη φετινή σεζόν (σε όλες τις διοργανώσεις), επικρατώντας 3-2 της Μπρίστολ Ρόβερς, ενώ η Φούλαμ χρειάστηκε παράταση για να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΚΠΡ (2-0).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X