Ονειρεύονται επιστροφή Τσιγκρίνσκι στην Ουκρανία

Τσιγκρίνσκι: "Κάθε ματς, πρέπει να είναι τελικός"
Photo Credits: INTIME

Αν δεν μείνει και του χρόνου ο "Τσίγκρο" στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tο μέλλον του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μετά το καλοκαίρι είναι άγνωστο. Θα μπορούσε να είναι και πάλι στην ΑΕΚ. Είτε ως παίκτης είτε ως παράγοντας. Αυτό όμως είναι κάτι που θα συζητηθεί όταν έρθει ο καιρός. Στην Ουκρανία πάντως ονειρεύονται την επιστροφή του.

Ηδη αρκετοί βετεράνοι Ουκρανοί παίκτες γυρίζουν στα γήπεδα της πατρίδας τους για να κλείσουν την καριέρα τους. Ο Τσιγκρίνσκι; Σε θέμα του ουκρανικού σάιτ Sport αναφέρθηκε σχετικά: «Πριν από λίγο καιρό, απαντώντας σε μια ερώτηση σχετικά με τις προοπτικές επιστροφής στην εθνική ομάδα της Ουκρανίας, ο Τσιγκρίνσκι παραδέχθηκε ειλικρινά ότι για αυτόν είναι ήδη απίθανο κάτι τέτοιο και πως πρέπει να δοθεί θέση στους νέους.

Αλλά δεν θα ήταν πολύ αργά για αυτόν τον σπουδαίο και έμπειρο αμυντικό να επιστρέψει στο ουκρανικό πρωτάθλημα. Τώρα υπερασπίζεται τα χρώματα της ελληνικής ΑΕΚ, όπου, όπως λέγεται σε τέτοιες περιπτώσεις, «είναι αρχηγός». Εξάλλου, είναι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας. Στην Αθήνα, ο «Τσίγκρο» βρήκε προφανώς το δικό του ήσυχο λιμάνι. (Σε αντίθεση με τους προηγούμενους ποδοσφαιρικούς σταθμούς του).

Στην Ουκρανία πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελαν να δουν τον Ντμίτρι να κρεμά τα παπούτσια του σε ομάδα της πατρίδας του». Ποιες ομάδες μπορεί να τον πείσουν να γυρίσει αν δεν μείνει στην ΑΕΚ; Η Σαχτάρ όπου έκανε καριέρα πριν φύγει για τη Μπαρτσελόνα και η Ντνίπρο όπου έπαιξε πριν έρθει στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X