Άρχισε ο «εμφύλιος» για τον Τραμπ…

Τελεσίγραφο Τραμπ σε Τουρκία για την απελευθέρωση του Αμερικανού πάστορα

Αυτό που όλοι περίμεναν, είναι γεγονός.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι το απόλυτο θέμα των τελευταίων ημερών, αυτό που κατάφερε να «επισκιάσει» ακόμα και την πανδημία του κορωνοϊού και να γίνει το πρώτο θέμα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στις αδιανόητες σκηνές το βράδυ της Τετάρτης, εκεί που υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ αρνούμενοι να δεχτούν την ήττα από τον Τζο Μπάιντεν στις πρόσφατες εκλογές στις ΗΠΑ, «μπούκαραν» στο Καπιτώλιο- ένα απεχθές «ντου» που ολοκληρώθηκε με 4 νεκρούς και χάος στην πρωτεύουσα της Αμερικής, η οποία ακόμα μετράει τις πληγές της.

Ο ίδιος ο απερχόμενος πρόεδρος της ισχυρότερης χώρας στον κόσμο φρόντισε να δώσει το στίγμα του πριν τον «κόψουν» τα social media και μπανάρουν το λογαριασμό του, λέγοντας προς το αμετανόητο κοινό του «Να θυμάστε για πάντα αυτή τη μέρα» και πως «Μας έκλεψαν στις εκλογές», πριν ζητήσει από το αδιανόητο πλήθος να αποχωρήσει από το Καπιτώλιο.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X