ΑΕΚ: Οι όροι για τον Λέκουε

ΑΕΚ: Οι όροι για τον Λέκουε
Photo Credits: INTIME

Στο Μπιλμπάο ξέρουν για την ΑΕΚ και αποκαλύπτον για τον Λέκουε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ινίγο Λέκουε. Υπάρχει θέμα με την ΑΕΚ. Το διαβάσατε στο enwsi.gr, το επιβεβαιώνουν κι από το Μπιλμπάο. Ο 27χρονος δεξιός μπακ είναι ψηλά στη λίστα της «Ενωσης». Πόσο εύκολο είναι να έρθει στην Ελλάδα; Οι πληροφορίες από το ΕΙΤΒ (Euskal Irrati Telebista) αναφέρουν ότι ο Βάσκος είναι ένας καλός παίκτης.

Δυνατός, παίζει και δεξιά, ανεβαίνει, με καλή ντρίμπλα, όχι το ίδιο καλός στο ψηλό παιχνίδι. Παιδί των Ακαδημιών της Ατλέτικ Μπιλμπάο. Γηγενής. Κι αυτό πληρώνεται καλά. Το συμβόλαιο του λήγει το 2023 (ανανέωσε το 2018 με ρήτρα 40 εκατομμύρια ευρώ!) και οι απολαβές του είναι κοντά στα 900.000 ευρώ καθαρά. Πολλά; Μιλάμε για Πριμέρα, για Ισπανία και για μια άνετα οικονομικά ομάδα η οποία στηρίζεται στους Βάσκους.

Ανοικτοί και σε πώληση και σε δανεισμό

Αυτό πληρώνεται πάντα στο Μπιλμπάο και μάλιστα καλά. Δεν είναι πια πρώτη επιλογή και για τον λόγο αυτό είναι στη λίστα των παικτών που παραχωρούνται είτε ως δανεικοί είτε με πώληση. Το μικρό ρόστερ που επέβαλε ο Γαριτάνο και ο ερχομός του Μαρθελίνο στην τεχνική ηγεσία έχουν περιορίσει στο ελάχιστο τις πιθανότητες συμμετοχών του Λέκουε στη βασική ενδεκάδα είτε ακόμη και στις αποστολές. Αν προσθέσετε και την όποια ευπάθεια σε τραυματισμούς που έχει ο Βάσκος αμυντικός μπορείτε άνετα να καταλάβετε το «γιατί» των λίγων λεπτών συμμετοχής για φέτος. Στην αποστολή πάντως για το ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης (αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας) ο Ινίγο Λέκουε Μαρτίνεθ (το πλήρες του όνομα) ήταν κανονικά.

Πώληση ή δανεισμός; Οι Βάσκοι είναι ανοικτοί και στα δυο. Πώληση κάτω από 2-2,5 εκατομμύρια ευρώ μην την σκέφτεστε. Είπαμε: Η Μπιλμπάο δεν χαρίζει τίποτα. Δανεισμός με οψιόν αγοράς; Ναι. Αυτό είναι και το βασικό σενάριο για τον Λέκουε. Δεν αποκλείεται η Ατλέτικ στο τέλος των μεταγραφών να βάλει και μέρος του συμβολαίου ώστε να ελευθερώσει θέση στο ρόστερ της ως το τέλος των φετινών της υποχρεώσεων της στην Ισπανία. Για την ώρα όλα είναι σε επίπεδο επαφών. Ο παίκτης δεν έχει πρόβλημα να δοκιμάσει την τύχη του και εκτός Ισπανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X