Επιτέλους νίκη μετά από 1 χρόνο για Σάλκε - Δεν... σηκώνει κεφάλι η Λεβερκούζεν (VIDEO)

Επιτέλους νίκη μετά από 1 χρόνο για Σάλκε - Δεν... σηκώνει κεφάλι η Λεβερκούζεν (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έδωσε… ελπίδα στην Σάλκε ο Χόουπ!

Ο 19χρονος ταλαντούχος επιθετικός πέτυχε χατ-τρικ και οδήγησε την Σάλκε στην πρώτη της νίκη μετά από σχεδόν ένα χρόνο και από τις 17 Ιανουαρίου του 2020, επικρατώντας με 4-0 της Χοφενχάιμ! Παράλληλα, έσπασε το αρνητικό σερί των 30 σερί αγώνων χωρίς νίκη που έτρεχε στην Bundesliga και μπορεί πλέον να ελπίζει σε ένα καλύτερο… αύριο.

Ο Χόουπ λοιπόν άνοιξε τον… χορό των γκολ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους (42′), με τον Αμερικανό να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην Σάλκε στο 57ο λεπτό. Έξι λεπτά αργότερα δε, ο Μάθιου Χόουπ σκόραρε εκ νέου πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του και έσπρωξε τους «βασιλικούς μπλε» στο πρώτο τους τρίποντο μετά από σχεδόν ένα χρόνο. Για να έρθει λίγο αργότερα (79΄) ο Χαρίτ να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 για την Σάλκε κόντρα στην Χοφενχάιμ.

Σε κακό φεγγάρι από την άλλη μεριά η Λεβερκούζεν, που για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι έμεινε χωρίς νίκη παραχωρώντας τον βαθμό (1-1) στην Βέρντερ Βρέμης. Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, η Βέρντερ αιφνιδιάσε τους γηπεδούχους και προηγήθηκε στο 52ο λεπτό με τον Τόπρακ. Αυτό το γκολ… ξύπνησε την ομάδα του Πίτερ Μπος, ο οποίος όσες φορές έχει αντιμετωπίσει την Βέρντερ ως γηπεδούχος δεν έχει κερδίσει, άρχισε να πιέζει και να φτιάχνει ευκαιρίες. Ωστόσο, βρήκε με… βοήθεια το γκολ της ισοφάρισης αφού μέσω VAR τελικά μέτρησε το γκολ του Σικ στο 70ο λεπτό για το τελικό 1-1.

Η Ουνιόν Βερολίνου δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην τρελή της πορεία και να εκμεταλλευτεί το… στραβοπάτημα της Λεβερκούζεν, αφού έμεινε στο 2-2 εντός έδρας με την Βόλφσμπουργκ. Την εξαιρετική της πορεία συνέχισε η ιδιαίτερα ανεβασμένη Φράιμπουργκ που διέλυσε με 5-0 την Κολωνία και πήρε την πέμπτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας την ίδια ώρα για επτά αγωνιστικές αήττητη.

Τέλος, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πέρασε από την έδρα της Μάιντζ (0-2) και πλησιάζει την εξάδα και την Βόλφσμπουργκ, η οποία βρίσκεται στο +2 αυτή τη στιγμή και παίρνει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X