Serie A: «Τεσσάρα» της Αταλάντα στην Μπενεβέντο (VIDEO)

Serie A: «Τεσσάρα» της Αταλάντα στην Μπενεβέντο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπενεβέντο έκανε ό,τι μπορούσε αλλά ο Ιλιτσιτς είχε κέφια και η Αταλάντα αφού πέρασε εμφατικά από το Ciro Vigorito (1-4), ανέβηκε ξανά στα ψηλά.

Από τότε που επέστρεψε και άρχισε να νιώθει ξανά καλά ο Ιλιτσιτς, η Αταλάντα είναι άλλη ομάδα και μάλλον κανένας δεν θυμάται κάποιον… Παπού Γκόμες. Η La Dea ήταν πολύ ανώτερη από την ομάδα του Πίπο Ιντσάγκι, η οποία παρά τη 2η σερί εντός έδρας, αισθάνεται πολύ καλά στη μέση της βαθμολογίας. Ο Σλοβένος έκανε το σλάλομ και το πλασέ που κόντραρε στο 30’ για το 0-1 και ο ίδιος λίγο πριν τη συμπλήρωση των 45’ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με τρομερό σουτ. Στην επανάληψη η Μπενεβέντο έπιασε τους Μπεργκαμάσκι να κοιμούνται με τον Σάου να τελειώνει με προβολή την μπαλιά του Παστίνα και να ισοφαρίζει (1-1).

Ομως οι φιλοξενούμενοι ήταν σκάλες πάνω, δημιούργησαν πολύ και θα μαγική εικόνα αν δεν έπαιρναν το τρίποντο. Στο 69’ ο Ιλιτσιτς πέρασε ξανά όσους προσπάθησαν να τον μαρκάρουν και έκανε το σουτ, ο Μοντιπό απέκρουσε και ο Τολόι στην κενή εστία έδωσε ξανά προβάδισμα στην Αταλάντα, που δύο λεπτά μετά καθάρισε το ματς με πλασέ στην κίνηση από κοντά από τον Ζαπάτα ύστερα από μπαλιά του Ιλιτσιτς (1-3). Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 86’ με απίθανο curler στο παραθυράκι ο Μουριέλ, που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο ματς ως αλλαγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X