Σεβίλλη – Σοσιεδάδ 3-2: Με χατ τρικ ο Εν-Νεσίρι καθάρισε ένα θεότρελο ματς (VIDEO)

Σεβίλλη – Σοσιεδάδ 3-2: Με χατ τρικ ο Εν-Νεσίρι καθάρισε ένα θεότρελο ματς (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εν-Νεσίρι βρήκε δίχτυα τρεις φορές και οδήγησε τη Σεβίλλη στο πολύτιμο 3-2 επί της Σοσιεδάδ, σε ένα ματς όπου στο 14’ είχαν μπει τέσσερα γκολ.

Ηταν τρομερά κρίσιμο το ραντεβού στο “Σαντσεθ Πιθχουάν» και εξελίχθηκε σε ένα θεότρελο ματς, όπου στα πρώτα 14 λεπτά είχαν μπει τέσσερα γκολ. Τελικά το τρίποντο κατέληξε στο σακούλι της Σεβίλλης, μιας και ο Εν-Νεσίρι έκανε την κορυφαία εμφάνισή του στη La Liga και πετυχαίνοντας χατ τρικ, καθάρισε 3-2 τη Σοσιεδάδ.

Στο 4’ ο Μαροκινός σέντερ φορ σκόραρε εξ επαφής και στο 7’ έκανε φοβερή ατομική ενέργεια. Ενδιάμεσα (5’), ο Ντιέγκο Κάρλος έβαλε αδιανόητο αυτογκόλ με λόμπα και ο Ισάκ με πλασέ (14’) έκανε το 2-2. Ο Εν-Νεσίρι όμως χτύπησε ξανά στο 46’ και με το 10ο γκολ του στο πρωτάθλημα έστειλε τους Ανδαλουσιανούς στο -1 από την τετράδα, έχοντας όμως και ματς λιγότερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X