Η «AS» για την αποκάλυψη για ΑΕΚ-Λέκουε!

Η «AS» για την αποκάλυψη για ΑΕΚ-Λέκουε!
Photo Credits: INTIME

Στην αποκάλυψη του enwsi.gr για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ινίγκο Λέκουε αναφέρεται η ισπανική «AS»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Ινίγκο Λέκουε, που αγωνίζεται ως δεξί μπακ στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Στην αποκάλυψη του enwsi.gr για το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» για τον Λέκουε αναφέρεται η ισπανική «AS».

Το δημοσίευμα της «AS» έχει ως τίτλο «Ο Λέκουε στην ατζέντα της ΑΕΚ» και μέσα αναφέρεται στο ενδιαφέρον για τον Ισπανό μπακ.

Οσα γράφει το δημοσίευμα

«Τον Ινίγκο Λέκουε θέλουν στην Ελλάδα. Τον μπακ της Αθλέτικ, που μπορεί να παίξει και στις τέσσερις πλευρές του γηπέδου και έχει συμβόλαιο με την Μπιλμπάο έως και το 2023 έχει στη λίστα της η ΑΕΚ. Είναι ένας από τους παίκτες που προκρίνονται για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η ΑΕΚ θέλει τον Λέκουε ως δανεικό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Ο Λέκουε είναι 27 ετών και είχε πάντα προσφορές να φύγει από την Αθλέτικ όταν δεν είχε λεπτά συμμετοχής, όπως γίνεται και αυτή την χρονιά, στην οποία ο Γκαριτάνο τον χρησιμοποίησε σε μόλις πέντε ματς, όλα ως αλλαγή. Το τελευταίο ήταν κόντρα στην Ελτσε όταν μπήκε στο 81′. Με τον Μαρθελίνο που ήρθε πρόσφατα στην Μπιλμπάο ήταν στον πάγκο στο ματς με την Μπαρτσελόνα, ενώ ήταν και στην αποστολή για το ματς με την Ατλέτικο, που αναβλήθηκε.

Ο Λέκουε εκτιμάτε από τους προπονητές του για την ικανότητα του να παίζει σε πολλές θέσεις και την αξιοπιστία του, έχει 6 σεζόν με την Μπιλμπάο, 138 ματς και 4 γκολ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X