ΑΕΚ: Μίλησαν Κονέ-Παπασταθόπουλος!

ΑΕΚ: Μίλησαν Κονέ-Παπασταθόπουλος!
Photo Credits: INTIME

Την περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου εξέτασε η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ εξέτασε τις προηγούμενες ημέρες την περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, που μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από την Αρσεναλ.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα γράφει το Sport 24, αυτό έγινε μετά από κίνηση του διεθνούς αμυντικού, ο οποίος ήθελε να διαπιστώσει αν θα μπορούσε να υπάρξει προοπτική επανασύνδεσης.

Βάσει αυτής της πρωτοβουλίας, αλλά και με δεδομένο ότι η Ένωση θα ήθελε να έχει στις τάξεις της έναν στόπερ με ηγετικά χαρακτηριστικά και ταχύτητα, υπήρξε επαφή με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Παναγιώτη Κονέ, άλλωστε υπήρξαν συμπαίκτες στην ΑΕΚ και στην Εθνική Ελλάδας. Ήταν μια πρώτη κουβέντα, με όχι ξεκάθαρη επισημότητα, αλλά περισσότερο με πρόθεση και των δύο πλευρών να διαπιστώσουν αν θα μπορούσαν να έρθουν κοντά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη, ο Παπασταθόπουλος έχει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού και την Ελλάδα (Ολυμπιακός), ενώ λέγεται ότι ένας ιταλικός και ένας τουρκικός σύλλογος είναι αυτοί που του δίνουν τα πιο πλούσια συμβόλαια, σε επίπεδα που η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να φτάσει, από τη στιγμή μάλιστα που διαθέτει πέντε στόπερ, τρεις εκ των οποίων (Χνιντ, Νεντελτσιάρου και Λάτσι) της έχουν στοιχίσει μέσω αγορών, συνολικά 1,5 εκατ. ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X