Αγωνία για τον πρώην έφορο της ΑΕΚ και μέλος του ΔΣ της Ερασιτεχνικής Χρήστο Πιλάλη που διασωληνώθηκε

Αγωνία για τον πρώην έφορο της ΑΕΚ και μέλος του ΔΣ της Ερασιτεχνικής Χρήστο Πιλάλη που διασωληνώθηκε

Αγωνία για τον Χρήστο Πιλάλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χρήστος Πιλάλης, πρώην έφορος σκακιστικού τμήματος της ΑΕΚ και μέλος του ΔΣ, εισήχθη στην εντατική με οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια, λίγα μόλις 24ωρα μετά τον εμβολιασμό του.

30 λεπτά μετά από την αλλαγή του χρόνου, ο αναπληρωτής διοικητής του Θριάσιου, διασωληνώθηκε. Είχε προηγηθεί ένα θρίλερ με την ραγδαία επιδείνωση της υγείας του, που σήμανε συναγερμό.

«Είναι ακόμα κρίσιμη. Προσπαθούμε να ξεφύγουμε, κάνει μικρές βελτιώσεις, θεωρείται σταθερή. Κάνει μικρές βελτιώσεις, του κατεβάζουν λίγο το οξυγόνο από το μηχάνημα σιγά-σιγά και κάπως δείχνει να ανταποκρίνεται.»

Την περασμένη Κυριακή, ο 54χρονος διοικητικός του Θριάσιου και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Πιλάλης έκανε το εμβόλιο για το κορωνοϊό. Όπως εξηγεί στο LIVE NEWS, η σύζυγος του το επόμενο 48ωρο η κατάσταση υγείας του επιδεινώθηκε αισθητά.

« Τη Δευτέρα άρχισε να έχει κάποια ατονία, την Τρίτη δέκατα και δύσπνοια, και πήγαμε στο νοσοκομείο Τετάρτη ξημερώματα. Μας είπαν ότι βλέπουν μια ακροαστικά και μετά πνευμονία, πιθανόν ως παρενέργεια από το εμβόλιο, πιθανόν όμως, έτσι; Δεν μπορούσαν να το πουν με σιγουριά…»

Υποβλήθηκε σε διαδοχικά τεστ για κορωνοϊό τα οποία βγήκαν αρνητικά.

«Συνέχεια τεστ στα τεστ και 12:30 η ώρα τη νύχτα της αλλαγής του χρόνου διασωληνώθηκε, κρίναν απαραίτητο για να τον σώσουν, να του σώσουν τα πνευμόνια να μην πεθάνει.»

«Δεν υπάρχει συσχέτιση με το εμβόλιο» υποστηρίζει το υπ. Υγείας ωστόσο, η σύζυγος του 54χρονου διευκρινίζει πως δεν είχε υποκείμενο νόσημα.

– Ο άνθρωπος έχει θέματα με την καρδιά του, έτσι;

– Όχι, όχι. Αν θέλετε πείτε την αλήθεια. Είχε κάνει απλά το ’14 πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας, δηλαδή είχε αλλάξει τη βαλβίδα. Τσεκάρεται κάθε χρόνο στο ετήσιο τσεκ-απ και είναι όλα πάρα πολύ καλά, δεν έχει κάποιο πρόβλημα, από τότε και μετά.

Οι θεράποντες γιατροί του στο νοσοκομείο της Νίκαιας όπου και νοσηλεύεται προσπαθούν να βρουν την αιτία που προκάλεσε την επιδείνωσή του καθώς στο ιστορικό αλλεργιών του δεν υπάρχει συσχέτιση του εμβολιασμού με τη λοίμωξη που εμφάνισε.

«Ψάχνουν ακόμα οι γιατροί να δουν πού οφείλεται, γιατί όλες οι αναλύσεις δείχνουν ότι δεν είναι covid, δεν είναι γρίπη, δεν είναι κάποιος άλλος ιός ή μικρόβιο, και ψάχνουν οι άνθρωποι, οι επιστήμονες, να βρουν τι πραγματικά συμβαίνει.»

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία πάντως, πάνω από 3 εκατομμύρια εμβολιασμοί έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής παγκοσμίως και οι αλλεργικές αντιδράσεις αποτελούν μία ιδιαίτερα σπάνια παρενέργεια. Εκτιμάται δε ότι εμφανίζονται 1-3 περιπτώσεις ανά 1 εκατομμύριο δόσεις.

Η κυρία Ματίνα Παγώνη, Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ σημείωσε σχετικά:

«Είναι ένα δυσάρεστο γεγονός. Θέλω να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση. Από τα επιστημονικά δεδομένα ως τώρα δεν μπορεί να σχετίζεται με το εμβόλιο αυτό το γεγονός. Οι θεράποντες γιατροί του από τον εργαστηριακό έλεγχο θα μας απαντήσουν.

Επιστημονικά όμως η ιστορία του υποδιοικητή δεν γίνεται να έχει σχέση με το εμβόλιο. Βάσει των μελετών, των δεδομένων που έχουμε δεν πρέπει να έχει σχέση το γεγονός αυτό με το εμβόλιο που έκανε. Κανείς δεν μπορεί να είναι 100% βέβαιος.  Δεν μπορούμε να κάνουμε διάγνωση. Πάντως από το εμβόλιο δεν πρέπει να είναι.»

Αναφορικά στις καθυστερήσεις για τον εμβολιασμό τόνισε πως: «αγωνιστήκαμε ήρθαμε σε επαφή και ξεκινούν οι εμβολιασμοί στο Γεννηματάς. Στόχος είναι τον Ιούνιο να φτάσουμε σε ένα επίπεδο σχετικής ανοσίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X