Μελισσανίδης: «Θα φύγω αφήνοντας την πιο ισχυρή ΑΕΚ της ιστορίας»

Μελισσανίδης: «Θα φύγω αφήνοντας την πιο ισχυρή ΑΕΚ της ιστορίας»
Photo Credits: INTIME

Οσα λέει ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, στον στενό του κύκλο τις τελευταίες ημέρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, άφησε ανοιχτές της πόρτες της «Αγιάς Σοφιάς», μην προβάλλοντας έτσι εμπόδια στην διαμαρτυρία της Original 21.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Ωρας των Σπορ» ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είναι πικραμένος με την στάση της Original 21 και το πανό διαμαρτυρίας στην «Αγιά Σοφιά».

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως o Μελισσανίδης είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος, αλλά είναι δεδομένο πως η πόρτα της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ανοικτή σε οποιονδήποτε θέλει να καταθέσει επίσημη πρόταση.

Όσον αφορά τις φήμες για τον Φιλάρετο Καλτσίδη και τον ανιψιό του, τονίζεται πως δεν είχε καμία σχέση η επαφή που είχαν παρουσία του γιου του πριν από μερικές ημέρες με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του

Σε κάθε περίπτωση, ο Μελισσανίδης εκείνο που έχει τονίσει στους συνεργάτες του είναι πως, αν και όταν φύγει από την ΑΕΚ, θα την αφήσει στην πιο ισχυρή θέση που ήταν ποτέ, με δικό της γήπεδο, δικό της προπονητικό κέντρο, και μηδέν χρέη και μηδέν δάνεια!

Πάντως, σε πρώτη φάση για τώρα δείχνει δύσκολο να τα παρατήσει και να αποχωρήσει από την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του εκτιμούν ότι η πίκρα του αφορά το κλίμα και την κατάσταση στην ομάδα σήμερα. Με την ελπίδα σύντομα να αλλάξει αυτό…

Η εκπομπή του ENWSI TV χθες για τις εξελίξεις με την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X