Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον Ντεμπελέ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον Ντεμπελέ
Photo Credits: INTIME

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει τον Ντεμπελέ της Λυών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατέθεσε πρόταση δανεισμού του Μούσα Ντεμπελέ από την Λυών.

Το κενό του Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος, σκοπεύει να αναπληρώσει εντός Ιανουαρίου η Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας καταθέσει επίσημη πρόταση στη Λυών για την απόκτηση του Μούσα Ντεμπελέ.

Σύμφωνα με την «Parisien», οι Ροχιμπλάνκος ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του 24χρονου στράικερ ως το τέλος της σεζόν, με το ενδεχόμενο deal να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς άγνωστου για την ώρα ποσού.

Ο διεθνής Γάλλος φορ, «δήμιος» της Μάντσεστερ Σίτι στο Final-8 του περσινού Champions League, βρισκόταν στα ραντάρ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από έναν χρόνο, αλλά πλέον έχει χάσει τη θέση βασικού και διανύει κακή σεζόν με μόλις 1 γκολ σε 18 συμμετοχές. Παρ’ όλα αυτά, ο Τσόλο Σιμεόνε έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του και από την πλευρά τους οι Λιονέ δείχνουν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν.

Αν αυτό συμβεί, έχουν, μάλιστα, βρει ήδη τον στράικερ που θα τον αντικαταστήσει, ο οποίος θα είναι ο Ισλάμ Σλιμανί από τη Λέστερ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X