Εκτακτο AEK talk απόψε για τις εξελίξεις στην ΑΕΚ με Μελισσανίδη: Στις 21:30 ανοίγουν γραμμές με Καζαντζόγλου-Τσατάλη!

Όταν ο Μελισσανίδης δάκρυσε για την ΑΕΚ και την «Αγιά Σοφιά»! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ φέρνουν ακόμα μια εκπομπή του ENWSI TV - AEK talk με Καζαντζόγλου και Τσατάλη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV ξανά EΔΩ στις εξελίξεις της ΑΕΚ με έκτακτη εκπομπή.

Στις 21:30 ο διευθυντής του enwsi.gr, Σταύρος Καζαντζόγλου και ο αρθρογράφος του enwsi.gr, Τάσος Τσατάλης θα μιλήσουν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΕΚ, την αντίδραση του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά την διαμαρτυρία της Original 21 και για την επόμενη μέρα στην Ενωση.

Μέσα από τις τηλεφωνικές γραμμές μπορεί κάθε φίλος της ΑΕΚ και αναγνώστης του enwsi.gr να έχει επικοινωνία, να κάνει τα δικά του ερωτήματα και να καταθέτει τις ιδέες του. Τώρα μπορούν να μιλήσουν όλοι για όλους και για όλα, πάντα όμως με ευγένεια και δίχως ύβρεις.

Οποιος θέλει να επικοινωνήσει LIVE με το EΝWSI TV και να συζητήσει για την ΑΕΚ, μπορεί να καλεί από τις 23:00 στο 210-9811210. (αστική χρέωση).

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) στις 21:30 και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

Οροι και διευκρινήσεις

Οι εκπομπές του ENWSI TV διεξάγονται και θα διεξάγονται υπό έναν ΑΠΑΡΑΒΑΤΟ όρο. Δίχως ύβρεις και προσβλητικές εκφράσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι γραμμές θα κόβονται άμεσα.

  • Για τις ανάγκες της επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι κατά την κλήση σας καταγράφεται ο αριθμός τηλεφώνου από τον οποίο καλείται. Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε, ότι ο αριθμός διατηρείται μόνο σε προσωρινό αρχείο και έπειτα διαγράφεται. Από την πλευρά μας δεν πραγματοποιείται καμία ταυτοποίηση των προσωπικών σας στοιχείων ή οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.
  • Οποιεσδήποτε πληροφορίες χορηγείται κατά τη διάρκεια της εκπομπής δεν μπαίνουν σε διαδικασία ταυτοποίησης και χρήσης από την ιστοσελίδα.
  • Με την κλήση σας στην τηλεφωνική γραμμή, συναινείτε για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με τους όρους πολιτικής της σελίδας που τηρεί για το σκοπό αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X