Το απόλυτο φαβορί των Οσκαρ και οι πιο αναμενόμενες ταινίες στο πρώτο μισό του 2021

Το απόλυτο φαβορί των Οσκαρ και οι πιο αναμενόμενες ταινίες στο πρώτο μισό του 2021

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα κλασικά θέματα που θα βρεις τέτοιες μέρες κάθε χρόνο στο σάιτ μας και σε άλλα κινηματογραφικού ενδιαφέροντος, είναι οι ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις αίθουσες.

Μόνο που φέτος, για πρώτη φορά, κάτι τέτοιο δεν παίζει. Για τις περισσότερες από τις ταινίες που θα δεις στη συνέχεια, υπάρχει μεν ορισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά κανείς δεν ξέρει σε ποιες χώρες θα ισχύσει αυτό κι αν θα αλλάξουν τα δεδομένα της πανδημίας.

Στα δικά μας εδάφη για παράδειγμα, θεωρείται απίθανο να κυκλοφορήσουν ταινίες στις αίθουσες μέχρι τον Μάρτιο, επομένως πολλές μπορεί να τις δούμε πιο μετά στο 2021 σε σχέση με τις ΗΠΑ, ενώ αρκετές έχουν ήδη πάρει τον δρόμο του online streaming.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί σαν ένα αστείο, αφορά στο ότι η λίστα δεν έχει τρομερά πολλές διαφορές σε σχέση με την περσινή κι αυτό γιατί περιλαμβάνει ταινίες που ξεκίνησαν να βγουν πέρσι στο πρώτο μισό, αναβλήθηκαν για το φθινόπωρο και εν τέλει έκαναν τον ετήσιο κύκλο τους για να βρεθούν στο αρχικό σημείο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X