ΠΑΕ ΑΕΚ: Συνεχίζεται η συνεργασία με MEGA

ΠΑΕ ΑΕΚ: Συνεχίζεται η συνεργασία με MEGA
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η MEGA Brokers ανακοίνωσαν την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας.

H MEGA Brokers, μια από τις κορυφαίες εταιρείες διαμεσολάβησης ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων στην Ελλάδα, αποτελεί Επίσημο Ασφαλιστικό Συνεργάτη της ομάδας και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ασφάλισης της ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω μιας ευρείας γκάμας λύσεων.

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας, ο Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής της MEGA Brokers κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της χορηγικής μας συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η Mega Brokers θα συνεχίσει και το 2021 το στρατηγικό της πλάνο που έχει στο επίκεντρο του την δημιουργία υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Η συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ θα δημιουργήσει σημαντικά οφέλη στα ενδιαφερόμενα μέρη και των δύο οργανισμών”.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκος Καραούζας δήλωσε: “Σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις η ανανέωση της σχέσης μας με την MEGA Brokers μας προσδίδει σταθερότητα. Είμαστε βέβαιοι για τη συνέχιση μιας άψογης συνεργασίας, με αμοιβαία οφέλη”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X