Ισοφαρίζει ρεκόρ του Γκουαρδιόλα ο Φλικ

Ισοφαρίζει ρεκόρ του Γκουαρδιόλα ο Φλικ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας τη Γκλάντμπαχ στην αυλαία της 15ης αγωνιστικής στη Bundesliga με τον Χάνσι Φλικ να… κυνηγά ένα ρεκόρ του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Ισπανός κατέχει το ρεκόρ του προπονητή που έφτασε πιο γρήγορα τους 100 βαθμούς στο γερμανικό πρωτάθλημα στην ιστορία του βαυαρικού συλλόγου. Ο Γκουαρδιόλα το κατάφερε μεταξύ 2013 και 2014 και χρειάστηκε 39 παιχνίδια, όσα θα φτάσει απόψε και ο Φλικ, που ανέλαβε την Μπάγερν στις 3 Νοεμβρίου 2019, συγκεντρώνοντας 97 βαθμούς με 31 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόνο 3 ήττες.

Μία από αυτές (2-1) όμως την γνώρισε την περασμένη σεζόν στο γήπεδο που θα επισκεφτεί απόψε και εναντίον του ίδιου αντιπάλου, της Γκλάντμπαχ. Μετά από αυτή την ήττα, η Μπάγερν είχε ένα σερί με 19 νίκες και μόνο μία ισοπαλία που την οδήγησε στον τίτλο. Πάντως η Γκλάντμπαχ είναι η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ εναντίον της Μπάγερν από το 2014, με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 12 τελευταία παιχνίδια της Bundesliga.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X