ΑΕΚ: Ο Ντούσκο έκανε...σεφτέ μέσα στην Τούμπα (VIDEO)

ΑΕΚ: Ο Ντούσκο έκανε...σεφτέ μέσα στην Τούμπα (VIDEO)

Το πρώτο γκολ του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο Πρωτάθλημα στο 1-1 της Τούμπας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οσοι έχουν αναμνήσεις από τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ακόμα μακαρίζουν την τύχη τους που τον είδαν να αγωνίζεται με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. Απίστευτη τεχνική, φοβερό στυλ, ανοιχτή γραμμή με τα αντίπαλα δίχτυα. Όπως άρχισε να δείχνει στο κοινό της ΑΕΚ από μία μέρα σαν σήμερα του 1978, όταν στο ματς με τον ΠΑΟΚ στη φλεγόμενη Τούμπα, ο Ντούσκο άνοιξε λογαριασμό και σκόραρε πρώτη φορά με την Ενωση.

Ο Μπάγεβιτς είχε κάνει ντεμπούτο λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 1977 (αφού από το καλοκαίρι ήταν τραυματίας) ενώ είχε πετύχει και τέσσερα γκολ στο 6-1 του Κυπέλλου με αντίπαλο τα Χανιά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αλλά το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα ήταν αυτό της Τούμπας, όταν άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Μουσούρη στο 44′. Η ΑΕΚ πάντως, δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, καθώς ο Γιάννης Δαμανάκης ισοφάρισε στο 68′.

Ωστόσο, εκείνο το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα θετικό για την ΑΕΚ, η οποία διατήρησε διαφορά δύο βαθμών από τον Παναθηναϊκό μετά από 16 αγώνες και θα αναδεικνυόταν πρωταθλήτρια χειμώνα μία εβδομάδα αργότερα, μετά το 4-2 επί του Αρη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην πρώτη σεζόν του στην ΑΕΚ, ο Μπάγεβιτς ολοκλήρωσε με τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά και με εννιά στο κύπελλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X