Original 21: «Δεν έχουμε εμφύλιο -Χειροκροτούμε στο σωστό, κράζουμε στα λάθη» (ΦΩΤΟ)

ΠΑΝΙΚΟΣ: 30.000 οπαδοί της ΑΕΚ έπιασαν θέση για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου!
Photo Credits: INTIME

Ανακοίνωση της Original 21 μετά τη χθεσινή διαμαρτυρία με το πανό στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη χθεσινή διαμαρτυρία προς το πρόσωπο του Δημήτρη Μελισσανίδη, η Original 21 με ανάρτηση στα social, τοποθετήθηκε για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η μεγαλύτερη οπαδική οργάνωση της ΑΕΚ, με ξεκάθαρο τρόπο τόνισε πως δεν υπάρχει κανένας εμφύλιος στην Ενωση μετά το χθεσινό πανό που σηκώθηκε στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», αλλά πάντα θα χειροκροτεί τα σωστά και θα αποδοκιμάζει τα λάθη.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση της Original 21

«Εικοσιτέσσερις και κάτι ώρες έχουν περάσει από τον τρόπο διαμαρτυρίας που επιλέξαμε να κάνουμε για τα αγωνιστικα κακώς κείμενα και διοικητικά λαθη που ταλανίζουν αυτή την στιγμή την ΑΕΚ. Και τι δεν έχουμε ακούσει, και τι δεν έχουμε διαβάσει…
Χωρίς κανένα ίχνος απολογίας, τοποθετούμαστε μόνο για τον κόσμο της ΑΕΚ , τον πατέρα μας, τον αδερφό μας, τον φίλο μας… :
Σιχαμένα ΑΡΔάκια, από χτες η πουλημένη σας πένα γράφει για να περάσει στον κόσμο το γιατί η κριτική στον Μελισσανίδη έγινε από τον ιερό χώρο του γηπέδου και δεν υπήρχε σεβασμός σε κάτι που αυτός δημιούργησε…
Ναι, θα συμφωνήσουμε με το δεύτερο, αυτός μπήκε μπροστά, αυτός το φτιάχνει : αυτό είναι γεγονός αδιαπραγμάτευτο και αδιαμφισβήτητο από όλους. Μόνο που στα γραφόμενα και στα λεγόμενά σας τεχνηέντως ξεχάσατε να αναφέρετε πως δίπλα στον Μελισσανίδη ήταν η ORIGINAL με αγώνες στους δρόμους, στα διοικητικά συμβούλια, ανάχωμα στην κάθε τρικλοποδιά που έβαζε ο τότε δήμαρχος για την κατασκευή του γηπέδου, με δεκάδες προσαγωγές, συλλήψεις και δικαστήρια αδερφών μας, την ώρα που ο δικός σας αγώνας ήταν να παίρνετε κανά γνωστό τηλέφωνο να μάθετε κανα νέο, να το βγάλετε σαν αποκλειστικό. Δεν μπορείτε να μιλάτε λοιπόν εσείς για σεβασμό στον χώρο.

Προσπαθείτε ξανά τεχνηέντως να περάσετε στον κόσμο το λάθος της ORIGINAL παραβλέποντας βέβαια ότι εν μέσω γενικού λοκντάουν, αν ανηφορίζαμε για το ΟΑΚΑ 300 άνθρωποι, σήμερα δεν θα ήταν πρώτο θέμα το Καπιτώλιο και θα είχατε και την αβάντα να μιλάτε για επεισόδια και αίμα που τόσο πουλάει. Αλλά δεν σας κάναμε την χάρη, το πανό διαμαρτυρίας μπήκε εκεί που έπρεπε δεδομένων των περιστάσεων… στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.
Φυσικά δεν είναι το μοναδικό γήπεδο στον κόσμο και δη στην Ελλάδα που οπαδοί διαμαρτύρονται και κάνουν κριτική στην εκάστοτε διοίκηση. Έχει γίνει άπειρες φορές αλλά εσείς σήμερα ανακαλύψατε την Αμερική, λες και το κάθε γήπεδο δεν είναι χώρος “ιερός” για την κάθε ομάδα, για τον κάθε οπαδό. Εκτός και αν πιστεύετε ότι όλα τ’ άλλα δεν είναι γήπεδα, είναι στάνες με πρόβατα και στην σουίτα τους ειναι ο τσομπάνης. Τότε ναι, μαζί σας έχετε δίκιο.
Ε ρε ΒΕΡΓΑ που θέλετε…

Σιχαμένα ΑΡΔάκια, έχετε και άποψη για το περιεχόμενο του πανό… γιατί σύγκριση με τον Ιωνικό, ποιος ο λόγος για να το χρησιμοποιήσουν…
Ρε τραγελαφικοί, αυτό θέλαμε να δείξουμε, ότι δεν μπορεί να υπάρχει σύγκριση με τον Ιωνικό, που προφανέστατα δεν είναι τυχαία η επιλογή του, προφανέστατα είναι η ομάδα της γειτονιάς του Μελισσανίδη, προφανέστατα θέλαμε να τονίσουμε ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να διοικείται με τον τρόπο που διοικείται μια ομάδα γειτονιάς.

Αδερφέ ΑΕΚΤΖΗ, είναι σεβαστή η κάθε άποψη σου, είτε ειναι θετική είτε αρνητική. Για εμάς στο τέλος της ημέρας πάντα θα είμαστε αδέρφια, θα χαιρόμαστε μαζί στη χαρά, θα λυπόμαστε μαζί στη λύπη και ας μας τρελαίνεις καμιά φορά όταν λες η ORIGINAL γιατί δεν μιλάει, που ειναι; τα παίρνει; φοβάται; …και όταν μιλάει να λες αυτοί τώρα γιατί μιλάνε, διοίκηση ασκούν;
Αδερφέ ΑΕΚΤΖΗ, δεν σηκώνουμε το τσεκούρι του πολέμου στον Μελισσανίδη και σε κάθε Μελισσανίδη. Πονάει να χωριζόμαστε σε Μελισσανιδικούς και αντι-Μελισσανιδικούς, σε Μανταλικούς και αντι-Μανταλικούς, ΔΕΝ έχουμε εμφύλιο στην ΑΕΚ, μόνο με ΕΝΩΣΗ θα την δούμε να μεγαλουργεί.

Αδερφέ, δεν είμαστε αχάριστοι αλλά δεν μπορούμε να είμαστε και απαθείς. Είμαστε οι πρώτοι που θα χειροκροτήσουμε τον Μελισσανίδη στο σωστό, είμαστε οι πρώτοι που θα τον κράξουμε στο λάθος, με γνώμονα και μονο την αγνή αγάπη, την ανιδιοτέλεια και την τρέλα μας για την ΑΕΚ… όπως εσύ αδερφέ!
Πάρτε το χαμπάρι όλοι: Η ORIGINAL δεν μπορεί να φιμωθεί από κανέναν, έχει άποψη, έχει κρίση, έχει φωνή, είναι ελεύθερη. Δεν χαρτζιλικωνόμαστε, δεν λέμε ό,τι είναι να πούμε για να γίνουμε αρεστοί σε κανέναν.
Δεν μας κρατάει κανείς από πουθενά. Με κόντρα τον καιρό, κρατάμε την οπαδική σημαία ψηλά, είμαστε ενωμένοι μια γροθιά, μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και είμαστε περήφανοι για αυτό.
Αγαπάμε παθολογικά την ΑΕΚ και το μόνο που θέλουμε είναι να την βλέπουμε ψηλά… όπως εσύ αδερφέ!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X