«Θα παλέψει για Πογκμπά η Γιουβέντους»

«Η Γιουβέντους δινει 3 παίκτες για τον Πογκμπά στη Γιουνάιτεντ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βέβαιος τόσο για το ότι ο Πολ Πογμπά θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από τη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και για το ότι η πρώην ομάδα του Γάλλου χαφ, Γιουβέντους, θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει, είναι ο ανταποκριτής του «Goal» για το ρεπορτάζ της Γιουβέντους, Ρομέο Αγκρέστι.

«Για τη Γιουβέντους ο Πολ Πογκμπά αποτελεί ένα όνειρο και γνωρίζετε ότι μερικές φορές τα όνειρα βγαίνουν αληθινά. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να σκεφτείς ότι η Γιουνάιτεντ θα πουλήσει τον Πογκμπά τον Ιανουάριο. Ας περιμένουμε και θα δούμε τι θα συμβεί το καλοκαίρι. Ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι ο Πογκμπά θα αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι και πως η Γιουβέντους θα προσπαθήσει δυνατά να παίξει το δικό της ”χαρτί”», τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Πογκμπά, ο οποίος αποτέλεσε μέλος της Γιουβέντους την τετραετία 2012-16, με τους «κόκκινους διαβόλους» εκπνέει τον Ιούνιο 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X