Τελικά, ήταν όντως αυτός ο στόχος του Τραμπ;

Τραμπ: «Θα καταστρέψω ολοσχερώς την οικονομία της Τουρκίας, αν το κρίνει απαραίτητο η απαράμιλλη σοφία μου» (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εικόνες που θεωρούσαμε πως μπορούμε να δούμε μόνο στις (όχι και τόσο ευφάνταστες πια, είναι η αλήθεια) ταινίες του Χόλιγουντ. Σκηνές που παραπέμπουν ευθέως σε χάος, ανομία, πλήρη έλλειψη ελέγχου. Φωτογραφίες που σε κάνουν ν’ αδυνατείς να πιστέψεις πως είναι αληθινές.

Τα όσα διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ στην Ουάσινγκτον- εκεί που δίποδα όντα, που παρουσιάζουν έντονη ομοιότητα με τους ανθρώπους, έκαναν «ντου» στο Καπιτώλιο- με τον απολογισμό να «γράφει» 4 νεκρούς, έφεραν την ισχυρότερη χώρα του πλανήτη μια ανάσα από την ολική ρήξη με τον ίδιο της τον εαυτό.

Οι υποστηρικτές του Τραμπ (του οποίου, πλέον,  το έστω και υποτυπώδες δημοκρατικό προσωπείο καταστράφηκε ολοσχερώς) έφεραν τις ΗΠΑ στα όριά τους, ξυπνώντας μνήμες ανεπιθύμητου εμφυλίου- ιδίως αν αναλογιστούμε πως σύσσωμη η υφήλιος ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί λόγω της πανδημίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X