Ιντερ: Ο Σάντσες είναι ο χειρότερος εκτελεστής πέναλτι στην Ευρώπη

Ιντερ: Ο Σάντσες είναι ο χειρότερος εκτελεστής πέναλτι στην Ευρώπη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξις Σάντσες απέτυχε να σκοράρει από την άσπρη βούλα κόντρα στη Σαμπντόρια και πλέον μετρά στην καριέρα του τα διπλάσια χαμένα πέναλτι από όσα έχει εκτελέσει εύστοχα!

Ο παράγοντας «εκτελέσεις πέναλτι» είναι κάτι που πρέπει να το ΄χεις, τουλάχιστον ως μέσος ή επιθετικός που τις αναλαμβάνει τακτικά σε μια ομάδα. Από ο,τι φάνηκε, για άλλη μια φορά, ο Αλέξις Σάντσες… δεν το’χει. Ο Χιλιανός εξτρέμ της Ίντερ νικήθηκε από την άσπρη βούλα στην ήττα από την Σαμπντόρια και έδωσε συνέχεια στην αρνητική του παράδοση από την αρχή της επαγγελματικής του καριέρας.

Συγκεκριμένα, αυτή ήταν η 8η άστοχη εκτέλεσή του, έχοντας ευστοχήσει μόλις σε 4 από τα 12 πέναλτι που έχει χτυπήσει με Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ίντερ και εθνική Χιλής. Κοινώς, ένα βάζει, δύο χάνει, ο 32χρονος παίκτης των Νερατζούρι, επίδοση που για την εμπειρία και το επίπεδό του δύσκολα συναντάται σε άλλον ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X