Στο δικαστήριο για το ροζ βίντεο του Βαλμπουενά ο Μπενζεμά

Στο δικαστήριο για το ροζ βίντεο του Βαλμπουενά ο Μπενζεμά
Photo Credits: INTIME

Η υπόθεση αυτή άρχισε το 2015,

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπελάδες από το παρελθόν για τον Καρίμ Μπενζεμά! Όπως ανακοινώθηκε από το εισαγγελικό γραφείο των Βερσαλλιών, ο επιθετικός της Ρεάλ οφείλει να παραστεί σε δίκη μαζί με άλλα τέσσερα άτομα αντιμετωπίζοντας την κατηγορία πως αποπειράθηκε να εκβιάσει τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Η υπόθεση αυτή άρχισε το 2015, όταν ένα ροζ βίντεο του νυν άσου του Ολυμπιακού έπεσε σε λάθος χέρια. Ο συμπατριώτης του και τότε συμπαίκτης του στην εθνική Γαλλίας φέρεται να είχε συμβουλεύσει τον Βαλμπουενά να πληρώσει τους εκβιαστές για να μην δημοσιοποιήσουν το συγκεκριμένο βίντεο. Στην πορεία υπήρχαν πληροφορίες πως ο Μπενζεμά γνώριζε τους εκβιαστές και κατά κάποιους ενήργησε για λογαριασμό τους.

Γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός είχε αποκαλύψει συνομιλία που είχε ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης με τους εκβιαστές του συμπατριώτη του! Σε αυτή ο Μπενζεμά –όπως υποστηρίζει το M6- φέρεται να συνομιλεί στο τηλέφωνο με ένα από τα άτομα που εκβίαζαν τον Βαλμπουενά και να δηλώνει ότι τελικά ο συμπατριώτης του θα ενδώσει στις πιέσεις τους. «Μην ανησυχείς, δεν έχει άλλη επιλογή. Θα τον βάλω να το ξανασκεφθεί και θα πληρώσει», ανέφερε ο Μπενζεμά σύμφωνα με το M6 το οποίο βέβαια στο σχετικό ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι δεν έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για μια προσπάθεια να βοηθήσει τον Βαλμπουενά!

Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε σταθεί αιτία να χαλάσουν οι σχέσεις του Βαλμπουενά με τον άλλοτε στενό φίλο του. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ερωτηθείς αν θα δεχόταν να συμφιλιωθεί με τον Μπενζεμά, είχε απαντήσει: «Σήμερα, αν έρθει εκείνος και μου δώσει το χέρι, θα του το δώσω κι εγώ. Είμαι άντρας κι έτσι θα του δώσω το χέρι και θα τον κοιτάξω στα μάτια. Όμως δεν θα είμαι εγώ που θα τείνω το χέρι μου προς την πλευρά του. Αν φανεί πως εκείνος δεν έχει τέτοια πρόθεση, δεν πρόκειται να κάνω εγώ την πρώτη κίνηση», ανέφερε ο Βαλμπουενά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X