«Η Ανόρθωση θέλει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο»

«Η Ανόρθωση θέλει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο»
Photo Credits: INTIME

Τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο θέλει η Ανόρθωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ανόρθωση έχει αφήσει την υπόθεση του Νίκα Νινούα από τον ΠΑΟΚ και πλέον στρέφεται στον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο «Sport-fm.com.cy» αναφέρει σχετικά… «Προς άλλη κατεύθυνση επικεντρώνει την προσοχή του ο Τιμούρ Κετσπάγια για το θέμα ενίσχυσης της Ανόρθωσης αφού η περίπτωση του Νινούα φαίνεται ότι έχει ναυαγήσει οριστικά με τον Γεωργιανό ποδοσφαιριστή να επιθυμεί να παραμείνει στον ΠΑΟΚ».

Το ίδιο δημοσίευμα, συνεχίζει με αναφορά στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο… «Πληροφορίες αναφέρουν ότι η περίπτωση του 34χρονου Ελλαδίτη μεσοεπιθετικού, Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου βρίσκεται ψηλά στην λίστα του προπονητή της Ανόρθωσης και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά τα επόμενα 24ωρα. Σημειώνεται ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αγωνίζεται στον Ατρόμητο με τον οποίον έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X