Μίλαν-Γιουβέντους: Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία ο Πίρλο (VIDEO)

Πίρλο: «Ποτέ ξανά εμφάνιση όπως στο 0-3 με Φιορεντίνα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Αντρέ Πίρλο διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Μίλαν-Γιουβέντους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γιουβέντους μπορεί να έσπασε το αήττητο της Μίλαν, κερδίζοντας την με 1-3, όμως ο Αντρέ Πίρλο υποστηρίζει πως το γκολ των γηπεδούχων δεν έπρεπε να μετρήσει.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αντρέα Πίρλο εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το γκολ που πέτυχε η Μίλαν δεν έπρεπε να μετρήσει.

Ο Ιταλός τεχνικός, τόνισε πως πως το γκολ έπρεπε να είχε ακυρωθεί καθώς υπήρξε φάουλ του Τσαλχάνογλου πάνω στο Ραμπιό.

«Έπρεπε να δοθεί φάουλ του Τσαλχάνογλου πάνω στον Ραμπιό, αλλά σίγουρα κάναμε και κάποια λάθη μετά το 1-0. Ο Ντανίλο έπρεπε να έρθει μπροστά. Θα πρέπει να έχουμε καλύτερες τοποθετήσεις, αλλά όλα ξεκίνησαν από ένα φάουλ το οποίο όμως δεν σφύριξε ποτέ ο διαιτητής», τόνισε αρχικά και στη συνέχει αναφέρθηκε στη συνολική εικόνα της ομάδας του στο ματς αλλά και για το συμβόλαιο του Ντιμπάλα.

«Ήταν όμως ένα σημαντικό ματς για εμάς και ήμασταν απόλυτα αφοσιωμένοι σε αυτό. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε σε ποια θέση θα βρισκόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό να αγωνιζόμαστε με αυτό το πνεύμα και να δείχνουμε αυτήν την διάθεση. Κάθε ένας στο ρόστερ μας είναι… βασικός. Είμαι χαρούμενος που έχω την δυνατότητα να επιλέγω την 11καδα ανάλογα με τον ποιον αντίπαλο αντιμετωπίζουμε. Μην με ρωτάτε για το συμβόλαιο του Ντιμπάλα, η διοίκηση γνωρίζει για αυτά τα θέματα».

Δείτε το γκολ: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X