«Εσπασε» το αήττητο της Μίλαν η Γιουβέντους, την κέρδισε 1-3 (VIDEO)

«Εσπασε» το αήττητο της Μίλαν η Γιουβέντους, την κέρδισε 1-3 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Γιουβέντους έδειξε πως είναι η πρωταθλήτρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μίλαν ήταν μέχρι και σήμερα η μοναδική αήττητη ομάδα στα top-5 πρωταθλήματα, όμως η Γιουβέντους κατάφερε να την κερδίσει με 1-3.

Για τους μπιανκονέρι η κατάκτηση των τριών βαθμών ήταν υποχρεωτική ώστε να μειώσουν από την κορυφή και το έκαναν με εμφατικό τρόπο. Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο είχε δοκάρι στο 16′ με τον Κιέζα και άνοιξε το σκορ δύο λεπτά μετά με τον ίδιο παίκτη, μετά την ασίστ με τακουνάκι από τον Ντιμπάλα, για να ισοφαρίσουν όμως οι ροσονέρι στο 42′ με πολύ ωραίο πλασέ του Καλάμπρια (1-1).

Παρ’ όλα αυτά, η Γιούβε δεν πτοήθηκε και στο 62′ πήρε ξανά το προβάδισμα με νέο γκολ του Κιέζα, αυτή τη φορά πλασάροντας με το αριστερό από το ύψος της περιοχής, για να διαμορφωθεί το τελικό 1-3 από τον ΜακΚένι, από κοντά, μετά την ασίστ του Κουλουσέφσκι.

Έτσι, με δεδομένο ότι νωρίτερα είχε χάσει και η Ιντερ από τη Σαμπντόρια (2-1) στη Γένοβα, η Γιουβέντους πλησίασε στο -7 από την κορυφή και έχει και ένα ματς λιγότερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X