Χάος στις ΗΠΑ: Αμερικανοί οπαδοί του Τραμπ έκαναν έφοδο στο Καπιτώλιο! (VIDEO)

Χάος στις ΗΠΑ: Αμερικανοί οπαδοί του Τραμπ έκαναν έφοδο στο Καπιτώλιο! (VIDEO)

Καζάνι που βράζουν οι ΗΠΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, κάλεσε σήμερα τους οπαδούς του στην Ουάσιγκτον για να δώσουν μία τελευταία “μάχη”, προτού επικυρωθεί η νίκη του Τζο Μπάιντεν.

Τα όσα συμβαίνουν αυτή την ώρα στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, Ουάσιγκτον δεν έχουν προηγούμενο, με τους υποστηρικτές του Ντοναλντ Τραμπ να ξεσπούν σε επεισόδια και να έχουν εισβάλλει (!) στο Καπιτώλιο, την ώρα δε που ο Μάικ Πενς «αδειάζει» τον μεγιστάνα και δηλώνει πως θα αναγνωρίσει τη νίκη Μπάιντεν.

Οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ μετά την ομιλία του έσπασαν τα προστατευτικά κάγκελα και εισέβαλαν στο προαύλιο του Καπιτώλιου όπου  συγκρούστηκαν με  την αστυνομία. Στόχος τους είναι να διακόψουν τη διαδικασία επικύρωσης του αποτελέσματος των αμερικανικών εκλογών, ενώ αμέσως μετά… μπήκαν και μέσα στο Καπιτώλιο, με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Δείτε την στιγμή της εισβολής στο Καπιτώλιο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X