Χάντμπολ: Έφυγε και ο Κανδύλας από τον Ολυμπιακό

Χάντμπολ: Έφυγε και ο Κανδύλας από τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Οι αποχωρήσεις δεν έχουν τέλος από την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μια αποχώρηση διαδέχεται την άλλη στον Ολυμπιακό καθώς μετά τους ξένους την πόρτα της …εξόδου άνοιξαν και οι Έλληνες

Ο Πέτρος Κανδύλας αποτελεί παρελθόν καθώς αποδέχτηκε την πρόταση της Κυπριακής Ανόρθωσης. Ο ίδιος μάλιστα με δήλωση του αποχαιρέτησε την πρώην πλέον ομάδα του η οποία συναίνεσε στην απόφαση του να αποχωρήσει καθώς έχει αποφασίσει να μειώσει το μπάτζετ της.

«Στη ζωή και στον αθλητισμό, οι καταστάσεις διαμορφώνονται μερικές φορές διαφορετικά από ότι τις προγραμματίζεις. Σε καθεστώς πλήρους αβεβαιότητας μάλιστα δεν μπορείς να κάνεις κανέναν προγραμματισμό αφού δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει και τι μπορείς να περιμένεις. Με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό χάντμπολ και την παντελή έλλειψη ενημέρωσης, από τους αρμόδιους, για τον ορισμό ημερομηνίας έναρξης του πρωταθλήματος, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση της Ανόρθωσης για να συνεχίσω την καριέρα μου τους επόμενους μήνες στην πρωτοπόρο του Κυπριακού πρωταθλήματος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο παίκτης στην αποχαιρετιστήρια δήλωση του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X