Με τη βοήθεια του VAR και του Γκορτσίλα ο Ολυμπιακός πέρασε από την Αρκαδία

Με τη βοήθεια του VAR και του Γκορτσίλα ο Ολυμπιακός πέρασε από την Αρκαδία
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός είχε την κατάλληλη βοήθεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός με τη βοήθεια του VAR και του Γκορτσίλα κέρδισε με 0-4 τον Αστέρα Τρίπολης σε ματς για την 15η αγωνιστική.

Οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν από το ξεκίνημα να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά παρά τις προσπάθειές τους να πιέσουν, η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερναν να απειλήσουν τους γηπέδούχους. Παρ’ όλα αυτά, αρκούσε ένα 5λεπτο ξέσπασμα για να βάλει βάσεις νίκης η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, απέναντι σε έναν Αστέρα που στο 28′ έχασε με τραυματισμό τον Παπαδόπουλο.

Στο 35′, λοιπόν, ο Σεμέδο με κεφαλιά μετά την εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά έκανε το 0-1 και στο 40′ ο Γάλλος έγραψε κι άλλη ασίστ, αφού από νέο δικό του κόρνερ ο Καμαρά με τρομερό σουτ έκανε το 0-2. Ενώ λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι στον Αστέρα, έπειτα από χτύπημα του Σα με την γροθιά.

Στο 55′ ο Γκορτσίλας έκλεισε τα μάτια σε αποβολή μαρς του Μπα για χτύπημα πάνω στον Τιλίκα.

Ο Αστέρας το ήθελε, αλλά δεν μπορούσε, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που έπαιζε σε πιο χαλαρό ρυθμό, αν και στο 74′ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Σισέ, μετά την ωραία εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, για τρίτο γκολ. Δεν το έκανε εκεί, δεν το έκανε ούτε στο 78′ αφού αυτό του Ελ Αραμπί ακυρώθηκε για οφσάιντ, το έκανε όμως στο 81′ με ωραία εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη (0-3), φάουλ το οποίο ανακάλυψε ο Γκορτσίλας.

Και κάπως έτσι, έχοντας καθαρίσει την υπόθεση-νίκη από το πρώτο ημίχρονο, οι ερυθρόλευκοι που ανέβασαν το σκορ στο 0-4 στο 86′ με τον Μπρούμα, μετά την κάθετη του Καμαρά, συνεχίζουν απτόητοι και πήγαν, με ματς περισσότερο, στο +9 από τον Άρη και στο +10 από τον ΠΑΟΚ.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος (28′ Τσιφτσής), Τασουλής, Καστάνο, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Βαλιέντε (70′ Καπίγια), Μπελόκ, Σίτο, Τιλίκα, Κρέσπι, Λούις Φερνάντεθ (77′ Τζίμας).

Ολυμπιακός: Σα, Χολέμπας (85′ Ρέαμπτσιουκ), Σεμέδο (58′ Σισέ), Μπα, Ραφίνια, Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά (59′ Φορτούνης), Μπρούμα, Μασούρας (76′ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (85′ Σουντανί).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X