ΑΕΚ-Παναιτωλικός: «Κλειδί ότι δεν δέχεται φάσεις»

ΑΕΚ-Παναιτωλικός: «Κλειδί ότι δεν δέχεται φάσεις»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ όσο πέρναγε η ώρα έβρισκε τα… πατήματά της κόντρα στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα και μετά από ωραίο συνδυασμό των Σάκχοφ, Μπακάκη και Μάνταλου, ο αρχηγός πάσαρε στον Γαλανόπουλο και ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ σε άδεια εστία άνοιξε το σκορ στο 41′.

Αμυντικά δεν έχει απειληθεί, με τον Αθανασιάδη να είναι… θεατής στην επιστροφή του στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ-Παναιτωλικός

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ δεν κάνει κάποια σπουδαία εμφάνιση, αλλά παίρνει αυτό που θέλει. Σκόραρε, κρατά τον Παναιτωλικό μακριά από την εστία του Αθανασιάδη που είναι… θεατής στο ματς. Και αυτό πρέπει να κάνει η ΑΕΚ σε τέτοια ματς. Να μην πλησιάζει ο αντίπαλος την εστία της, όπως τώρα. Το γκολ είναι σημαντικό γιατί δίνει ψυχολογία, αλλά δεν φτάνει. Η ΑΕΚ χρειάζεται ουσία και άλλα γκολ. Για να καταφέρει να πάρει και ψυχολογία από ένα τέτοιο ματς.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: «Ο πήχης των απαιτήσεων στην ΑΕΚ, μοιραία έχει κατέβει πολύ, αγωνιστικά, μετά τα τελευταία αποτελέσματα και την άθλια εικόνα της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας. Γι’ αυτό και έχει μπει σήμερα, με τη λογική να διασφαλίσει το μηδέν στην άμυνα και να ψάξει με υπομονή το γκολ μπροστά, όπως και συνέβη από την ωραία προσπάθεια των Μπακάκη, Μάνταλου, Γαλανόπουλου. Ο Τσιγκρίνσκι σε παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, που έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (έχει όλες κι όλες, 28 τελικές στο πρωτάθλημα), προφανώς και μπορεί και μόνο με την εμπειρία του, να καθοδηγεί καλά την ομάδα. Λογικά, στο ίδιο μοτίβο θα κινηθεί και το δεύτερο ημίχρονο. Για να δούμε αν η ΑΕΚ, ύστερα από πάρα πολύ καιρό (τελευταία φορά ήταν στα Γιάννενα στις 25/10), θα καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Πολλά νέα πρόσωπα από τον Χιμένεθ, βουτηγμένη στο άγχος η ΑΕΚ. Ξεκίνησε φουριόζικα, αλλά μετά έδειχνε να μην έχει τις λύσεις που θα περίμενε κάποιος, κόντρα σε μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος. Ευτυχώς αυτήν τη φορά ήρθε το γκολ πριν το φινάλε και υπάρχει ηρεμία για τη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X