AEK: Ο Σκουλάς του εγκληματικού λάθους στη Λαμία σήμερα στο VAR (VIDEO)

AEK: Ο Σκουλάς του εγκληματικού λάθους στη Λαμία σήμερα στο VAR (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Μανώλης Σκουλάς λίγες ημέρες μετά το εγκληματικό του λάθος στη Λαμία θα βρεθεί στο VAR του ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ για την 15η αγωνιστική της Super League. Ο Ευάγγελος Μανούχος θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης, ενώ σοτ VAR θα είναι ο Μανώλης Σκουλάς ο οποίος μόλις την Δευτέρα τα έκανε… θάλασσα στο ματς της Λαμίας με τον Αρη.

Ο Σκουλάς αρχικά έδωσε πέναλτι στη Λαμία, κατόπιν υπόδειξης του VAR και έπειτα ακύρωσε το τέρμα του Αραμπούλι, αφού θεώρησε πως ο επιθετικός των γηπεδούχων σταμάτησε την κίνησή του πριν εκτελέσει αυτό, ενώ μάλιστα έδωσε και κίτρινη στον Γεωργιανό. Τελικά με νέα υπόδειξη VAR το γκολ μέτρησε.

Το VAR έσωσε εις διπλούν τον Μανώλη Σκουλά, που τα έκανε όλα λάθος με το… καλημέρα του παιχνιδιού στη Λαμία. Αρχικά, δεν είδε την ανατροπή του Ματίγια στον Ντέλετιτς. Εν τέλει έδωσε το πέναλτι, αφού εξέτασε τη φάση στο βίντεο. Στη συνέχεια ακύρωσε το τέρμα του Αραμπούλι, θεωρώντας πως σταμάτησε την κίνησή του. Και πάλι όμως το VAR και ο Φωτιάς που είναι σε αυτό τον έσωσαν και το γκολ μέτρησε κανονικά όπως και έπρεπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X